FOLLOW US: facebook twitter

Καταθέτει και ασφαλιστικά μέτρα η αντιπολίτευση

Ημερομηνία: 27-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

stadio-kosmos-gipedo

Ασφαλείς πληροφορίες λένε πως η αντιπολίτευση της σημερινής διοίκησης της ΕΠΣΗ, έχει πλέον οργανωθεί και εντός της ημέρας αναμένεται να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα στο Ειρηνοδικείο Πύργου, προκειμένου να μπλοκάρει τη γενική εκλογική συνέλευση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων. Αυτό γίνεται πέραν της προσφυγής στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ!

*Στο μεταξύ σήμερα το μεσημέρι λήγει η προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων για τις εκλογές που έχει προκηρύξει η ΕΠΣ. Ο κατάλογος των ονομάτων είναι μακρύς καθώς κάθε παράταξη οφείλει να κατεβάσει 22 ονόματα. Έντεκα για το Δ.Σ. , πέντε αναπληρωματικούς. Τρεις για την Εξελεγκτική Επιτροπή και τρεις αναπληρωματικοί της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

*Έχουν διαρρεύσει κάποια ονόματα κι έχουμε ήδη αναφερθεί σε αυτά. Σταθερά θα παραμείνουν οι Κουλούρης, Κυριακόπουλος, Προκόπος, Παρασκευόπουλος, Καπώνης, ενώ ως νέοι υποψήφιοι φέρονται οι Δημόπουλος, Καραλάγας, Βύτανος, Χαμουζάς, Τσουραπάς.

Για γέλια και για κλάματα

Ατελείωτο το δράμα του Αστέρα προχτές στη Θήβα. Σε ένα δυνατό παιχνίδι, σε βαρύ αγωνιστικό χώρο από τη συνεχιζόμενη βροχή, έχασε το παιχνίδι και μάλιστα καθαρά (2-0), αφού στάθηκε εξαιρετικά άτυχος. Είχε δύο σουτ στα δοκάρια και δεν είχε απάντηση στα δύο γκολ της ομάδας του Γιώργου Λάμπρου. Μάλιστα, το γεγονός ότι οι Θηβαίοι άνοιξαν πολύ νωρίς το σκορ, μόλις στο 10΄, ήταν ανασχετικός παράγοντας στις προσπάθειες των «βυσσινί». Η διαιτησία του Ντουμιτρέσκου από τον Πειραιά ήταν για γέλια, ενώ η βοηθός Βογιατζιδάκη ήταν για κλάματα! Στον πάγκο ήταν ακόμη οι Καλλιακμάνης, Λόξας, Κασάπης, Ντάβαρης, Αθανασούλης. Η συνέχεια για τον Αστέρα την Κυριακή στη Χαλκίδα.

Τα πέναλτι

Αφού υπάρχει πέναλτι στο χέρι του Μανέτα, υπάρχει πέναλτι και στην ανατροπή του Μάζη από τον Κολτσίδα. Αυτά μετέφερε στη στήλη αυτόπτης φίλαθλος ουδέτερος και γνώστης του αθλήματος καθ’ όλα! Η αναφορά μας για τον προημιτελικό αγώνα Κυπέλλου προχτές ανάμεσα στη Δόξα και τον Αλφειό. Έπεσε με 2-1 η ομάδα του Επιταλίου, αλλά απέδειξε πως έχει μια θέση στον άγριο κόσμο της Α΄ τοπικής.

«Φωτιά» η Μικτή Νέων

«Φωτιά»  έβαλε η Μικτή Νέων της Ηλείας στο οικείο πρωτάθλημα που οργανώνει η ΕΠΟ, με την προχθεσινή νίκη της στην Πάτρα επί της Μικτής Αχαΐας με 2-1. Και τούτο διότι ενώ απομένει μία αγωνιστική πριν τη λήξη της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, στην κορυφή της βαθμολογίας ισοβαθμούν τέσσερις ομάδες (Ηλεία, Αχαΐα, Μεσσηνία, Αιτωλοακαρνανία), με 12 βαθμούς. Βέβαια, η Μικτή Ηλείας είναι εκτός μάχης με δύο ήττες και την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό. Εκτός μάχης είναι και στο πρωτάθλημα παίδων , αφού τερμάτισε στην τέταρτη θέση.

*Στη μεγάλη προχθεσινή νίκη της ομάδας Νέων στην Πάτρα (2-1), τα γκολ πέτυχαν οι Γιώργος Γιαννακόπουλος(Πανηλειακός) και Ανδρέας Παπαβασιλείου της Νίκης Τραγανού, ένας παίκτης που συνήθως έμπαινε αλλαγή και είναι γεννημένος το 2001.Κατάγεται από την Αγ. Μαύρα, όπου και διαμένει και παίζει στη θέση του σέντερ φορ, ενώ τελευταία προπονείται με την πρώτη ομάδα.

Ο Μαρκαντωνάτος στο Αίγιο

Ο ρέφερι Γιώργος Μαρκαντωνάτος ορίστηκε να σφυρίξει στον αγώνα Β΄ Εθνικής, Παναιγιάλειος-Αιγινιακός. Βοηθοί του ο Ηλείος Καραλής και ο Κολοσιώνης (Αιτωλοακαρνανίας). Αυτό είναι το δεύτερο φετινό του. Επίσης, ο βοηθός Άγγελος Πήττας ορίστηκε στο παιχνίδι, επίσης Β΄ Εθνικής, Απόλλων Αθηνών-Λαμία, στο οποίο θα σφυρίξει ο Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας).

*Ο Νίκος Σταυρόπουλος ορίστηκε να σφυρίξει στο παιχνίδι Γ΄ Εθνικής Τσικλητήρας-Θήβα με βοηθούς τους Καραμέρο, Κορδάτο. Αυτός είναι ο τρίτος ορισμός για τον Ηλείο ρέφερι.

*Τέλος, ο Στέλιος Κυριακάκης ορίστηκε παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα Σπάρτη-Πανσερραϊκός (διαιτητής Γκοβέσης Αρκαδίας). Με την ευκαιρία συλλυπούμαστε εγκαρδίως το Στέλιο για το θάνατο του πατέρα του προσφάτως.

*Οι διαιτητές Σταυρόπουλος, Κοιλιομενιάτης και οι βοηθοί Δρακόπουλος, Κωτσόπουλος την Τετάρτη που πέρασε, διαιτήτευσαν στην Καλαμάτα τους αγώνες μικτών ομάδων (Νέων-Παίδων) Μεσσηνίας-Κεφαλονιάς.

Η νίκη του Α.Ο. Χελιδόνια

Δύσκολη νίκη πέτυχε ο Α.Ο. Χελιδόνια προχτές στη Μυρτιά επί του ουραγού τοπικού Ολυμπιακού.  Η ομάδα του Τάση Τσαντίλη στο α΄ μέρος ήταν ελαφρά καλύτερη και κατάφερε να προηγηθεί 0-2. Στην επανάληψη κυριάρχησε ο Ολυμπιακός και πέτυχε να μειώσει σε 1-2 ενώ έχασε και τρεις μεγάλες ευκαιρίες να ισοφαρίσει. Άρον-άρον ο Τσαντίλης αποφάσισε να βάλει μέσα τον άλλο Μπίρμπα, τον αρχηγό Σοφοκλή, που προερχόταν από μεγάλη απουσία λόγω τραυματισμού , ώστε να κρατήσει αμυντικά, όπως κι έγινε.

*Έτσι, ο Α.Ο. Χελιδόνια που είχε απουσίες έφτασε τους 26 βαθμούς και ξέφυγε από τη ζώνη των πλέι-άουτ. Θυμίζουμε πως και στον α΄ γύρο ο Α.Ο.Χ. είχε επικρατήσει 3-0 μετά το 80΄. Από εκείνη την ομάδα προχτές έπαιξαν μόνον έξι παίκτες, ενώ από τη Μυρτιά μόνον πέντε. Το γήπεδο Μυρτιάς βρίσκεται σε άθλια κατάσταση.

Π.Κ.Τ.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος