FOLLOW US: facebook twitter

Καστρινός: Ολυμπία είναι μία . . .

Ημερομηνία: 20-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

-Ετοιμάζεται πρόταση για Τσίπρα – Ολυμπιακό Αθλητικό κέντρο και Γυμναστική Ακαδημία στην Ολυμπία

-Θα κατατεθεί στο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Δυτικής Ελλάδας στο οποίο θα είναι παρών και ο Πρωθυπουργός

 

Με μια αξιόλογη πρόταση για την ανάδειξη της Ολυμπίας θα περιμένουν οι δήμαρχοι της Ηλείας τον Αλέξη Τσίπρα στο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο που θα γίνει σύντομα στη Δυτ. Ελλάδα. Όπως ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου χθες στο δημαρχείο της Ολυμπίας σχετικά με τις δράσεις της ΚΕΔΕ στο περιθώριο της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους 23ους Χειμερινούς Αγώνες, η πρόταση αφορά την Ολυμπία γιατί «Ολυμπία είναι μόνο μία»…

«Θα προτείνω στο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο που θα έρθει ο Τσίπρας να θέσουμε το μεγαλύτερο έργο για την Ηλεία, κατά την άποψη μου, πέρα από την Ολυμπία Οδό, τα απορρίμματα μας, τους παραλιακούς δρόμους μας. Είναι η δημιουργία Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου στην Αρχαία Ολυμπία και να η ένταξη από το υπουργείο Παιδείας στο μηχανογραφικό, Γυμναστικής Ακαδημίας επίσης στην Αρχαία Ολυμπία.

Να το ζητήσουμε και οι εφτά δήμαρχοι, όταν θα κατέβει ο Τσίπρας. Εάν το καταλάβει και γίνει, αυτό θα είναι τεράστιο. Η Ολυμπία είναι μία αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Κάποτε πρέπει να βγούμε ως Ηλείοι και να διεκδικήσουμε πράγματα, που θα είναι πολύ μεγάλα. Το να γίνει μία εμπατή, ένας δρόμος ή η καθημερινότητα να βρει λύση, αυτά είναι περαστικά. Είναι η ώρα να γίνει κάτι μεγάλο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καστρινός.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος