FOLLOW US: facebook twitter

Καλό Καρναβάλι Αμαλιάδα…

Ημερομηνία: 29-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

Το Καρναβάλι ξεκίνησε χθες στην Αμαλιάδα, με τις πρώτες εκδηλώσεις και την Τελετή Έναρξης του Καρναβαλιού Δήμου Ήλιδας «Αποκριές στην Αμαλιάδα 2018». Από νωρίς το απόγευμα στην πλατεία Αγ. Αθανασίου δεκάδες παιδιά με τους γονείς τους έδωσαν το παρών και ένιωσαν το καρναβαλικό κλίμα, που πλέον φουντώνει στην πόλη.

Ξυλοπόδαροι και κλόουν προσέφεραν άφθονο θέαμα με τα κόλπα τους και διασκέδασαν μικρούς και μεγάλους, ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν οι χορευτές της σχολής Bailo και της ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗΣ. Το μουσικό μέρος της εκδήλωσης ανέλαβαν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Ραδιοφωνικού Σταθμού Αμαλιάδας «ΗΛΙΔΑ 91,1» οι οποίοι πήραν τη σκυτάλη και το κοινό σε ένα μοναδικό λάτιν πάρτι.

Στο χαιρετισμό του ο δήμαρχος της πόλης Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, κάλεσε τους πολίτες που ήταν παρόντες αλλά και όσους δεν πήγαν στην τελετή έναρξης να παρακολουθήσουν τις καρναβαλικές εκδηλώσεις και να διασκεδάσουν με την ψυχή τους, στην ευκαιρία που τους δίνεται…

Οι εκδηλώσεις που ξεκίνησαν χθες αποτελούν τον προπομπό για την κορύφωση του μεγάλου καρναβαλικού θεσμού της Ηλείας. Το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Φεβρουαρίου έχει προγραμματιστεί η νυχτερινή ποδαράτη και η μεγάλη παρέλαση του καρναβαλιού αντίστοιχα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος