FOLLOW US: facebook twitter

Καλό απο-καλόκαιρο

Ημερομηνία: 21-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Η άνοιξη και το φθινόπωρο είναι για τη χρονιά ότι είναι η ανατολή και δύση για την ημέρα. Το φθινόπωρο κατά ένα τρόπο, φέρνει μέτρο στις υπερβολές του καλοκαιριού. Η άνοιξη αναγεννά το μέτρο που έκλεψε ο χειμώνας. Φθινόπωρο εν όψει λοιπόν.

Η όμορφη μελαγχολική και συννεφιασμένη εποχή που προλογίζει τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Εποχή μεταπτώσεων. Πτώση των φύλλων, της θερμοκρασίας, της βροχής, του ήλιου που δύει πρόωρα.

Εποχή εσωστρεφής. Που μας βοηθά να ανασυνταχθούμε, να επαναπροσδιορίσουμε τους στόχους, να στοχαστούμε σε ό,τι ζήσαμε το καλοκαίρι που φεύγει. Όπως τα φύλλα πέφτουν από τα δένδρα, έτσι και εμείς καλούμαστε να αποφορτιστούμε από το παλιό και να ετοιμαστούμε για το νέο.

Είναι ο χρόνος που χρειαζόμαστε για να προσαρμοστούμε καθώς οδεύουμε από τη χαλάρωση και την ανεμελιά του καλοκαιριού στις ευθύνες και τις απαιτήσεις του χειμώνα. Που μας ωθεί σε νέες ενάρξεις και επανεκκινήσεις, σχολικές, ακαδημαϊκές, επαγγελματικές.

Όπως έχει πει και κάποιος λάτρης της εποχής «αν ο χειμώνας είναι έργο χαρακτικής, η άνοιξη ακουαρέλας, το καλοκαίρι μια ελαιογραφία, το φθινόπωρο είναι ένα μωσαϊκό όλων των παραπάνω».

Χρυσοκίτρινα φύλλα στα πάρκα, γλυκός καιρός, φθινοπωρινές γεύσεις, όμορφες ρομαντικές βόλτες. Ζήστε λοιπόν τις τελευταίες στιγμές της καλοκαιρινής ραστώνης. Σε λίγο το φθινόπωρο έρχεται και όλα ξεκινούν από την αρχή…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος