FOLLOW US: facebook twitter

«Καλλιρόη Παρρέν» και δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης τίμησαν τη γιορτή της γυναίκας: Καλλιτεχνική εκδήλωση αλλά και δωρεάν ΤΕΣΤ ΠΑΠ

Ημερομηνία: 14-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Εκδήλωση αφιερωμένη στη γυναίκα πραγματοποίησε την Κυριακή το απόγευμα στο κέντρο «Δροσελή» Λεχαινών, ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης σε συνεργασία με το κέντρο Αλληλεγγύης και Αναπτυξιακής Συνεργασίας Ηλείας “Καλλιρρόη Παρρέν”, για να τιμήσει τις γυναίκες της περιοχής.

Στο  καλλιτεχνικό τσάι, όπως χαρακτηρίστηκε η εκδήλωση, οι γυναίκες που κατέκλυσαν το κέντρο διασκέδασαν  ζωντανή  μουσική και ελαφρά ποιοτικά τραγούδια από την Ειρήνη Τσεκούρα, ενώ προηγήθηκαν και βραβεύσεις γυναικών τιμής ένεκεν. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο δήμαρχος ΑΝδραίβδας- Κυλλήνης κ. Ναμπίλ Μοράντ και ο αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Μίγκος που ευχήθηκαν στις γυναίκες να έχουν υγεία, δύναμη και να συνεχίζουν να αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους.

Εκτός από την καλλιτεχνική όμως εκδήλωση για την Γιορτή της γυναίκας, το Κέντρο Αλληλεγγύης και Αναπτυξιακής Συνεργασίας Ηλείας «Καλλιρρόη ΠΑΡΡΕΝ» σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα Λεχαινών προσφέρει στις γυναίκες και δωρεάν Τεστ Παπ στην αίθουσα του Πολυδύναμου Ιατρείου, μια εθελοντική προσφορά από την κ. Κατσαρού Αλτάνη Σοφία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος