FOLLOW US: facebook twitter

Καλαμπάκος: «Αν έχουμε συνέχεια και συνέπεια, θα τα καταφέρουμε»

Ημερομηνία: 16-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

koroivos

Basket League- Κόροιβος

Για την προσπάθεια που κάνει ο Κόροιβος στην φετινή BasketLeague, την στήριξη της διοίκησης αλλά και την παρουσία των «αιωνίων», μίλησε ο Ντίνος Καλαμπάκος.

Με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 94.6, o Ελληνας κόουτς, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν έχουν αλλάξει και πολύ τα πράγματα στο ελληνικό μπάσκετ από την εποχή που αγωνιζόμουν εγώ σε Παγκράτι και Παναθηναϊκό. Εδώ όλοι βλέπουν τις μικρές οικονομικές δυνατότητες και βοηθούν, όπως και οι χορηγοί. Θα δώσουμε μεγάλη χαρά στους ανθρώπους της διοίκησης αν τα καταφέρουμε».

«Οι απαιτήσεις στην Α1 είναι διαφορετικές από ότι στην Α2. Δεν έχουμε πολλούς παίκτες με δυνατότητες, δεν έρχονται και πολλοί καλοί Έλληνες εδώ πέρα. Οι ξένοι παίζουν περισσότερο από αυτό που φαίνεται πως αξίζουν. Είμαστε ανταγωνιστικοί, κάποια ματς από ατυχία, στεναχωρήθηκα ιδιαίτερα από αυτό, δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά».

«Είναι μεγάλη τιμή που μια ομάδα της Α1 με εμπιστεύτηκε για τον πάγκο της, είναι εντελώς διαφορετικοί οι ρυθμοί στην Αμαλιάδα από ότι στην Αθήνα. Είμαστε το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό στην Α2, δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει κάθε μέρα, αντιμετωπίζουμε πολλές απουσίες στην προπόνηση.

Αν έχουμε υγεία, συνέχεια και συνέπεια, θα καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία, ψάχνουμε για παίκτη έμπειρο στην Ευρώπη για να αντικαταστήσουμε τον Ρίτσαρτ. Για τον Μπράουν, περιμένουμε πότε θα έρθουν να τον ζητήσουν ομάδες από το ευρωπαϊκό μπάσκετ».

«Ακόμα χρειάζεται υπομονή για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, τον Δεκέμβριο θα έχουμε καλύτερα δείγματα. Ο Ολυμπιακός έχει τη χημεία της περσινής χρονιάς, ο Παναθηναϊκός είναι νέα ομάδα με καινούργιο προπονητή και χρειάζεται ακόμα λίγη δουλειά».

Χρόνια πολλά κόουτς!

Ξεχωριστό χρώμα είχε η προχθεσινή απογευματινή προπόνηση για τον Κόροιβο και ο λόγος είναι απλός, ο κόουτς Ντίνος Καλαμπάκος είχε τα γενέθλια του και το γιορτάσαμε αναλόγως!

Μετά το πέρας της προπόνησης κι αφού ακολούθησε η καθιερωμένη ομιλία του, ο φροντιστής της ομάδας, Άρης Βλαχοχριστόπουλος έφερε… το γαλακτομπούρεκο με τα κεράκια προς τέρψιν όλων! Ξεχωριστό το γλυκό για έναν ξεχωριστό άνθρωπο, ο κόουτς ‘έκλεισε’ τα 52 αλλά νιώθει 25, όπως είπε ο ίδιος προκαλώντας και τα ανάλογα σχόλια! Ο ίδιος ευχαρίστησε άπαντες για την ευχάριστη έκπληξη, δέχτηκε και ανταπέδωσε τις ευχές και όλοι μαζί εξαφάνισαν σε λίγα λεπτά το περιεχόμενο του ταψιού!

Εκ μέρους όλων όσοι βρίσκονται στην οικογένεια του Κοροίβου, χρόνια πολλά, καλά και πάντα επιτυχίες κόουτς!

 

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος