FOLLOW US: facebook twitter

Και τώρα ο Πανηλειακός!

Ημερομηνία: 28-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

xenofon

Αίας Γαστ. – Ξενοφών  0-3

Ο Ξενοφών δεν δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο του νεανικού Αίαντα, επικρατώντας με 3-0 και παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, πέντε βαθμούς πίσω από τον Πανηλειακό, τον οποίο αντιμετωπίζει την προσεχή αγωνιστική στον Πύργο, στο μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξε στο 13΄ ο Τσάμπρας με σουτ, μετά από πάσα του  Μπακατσέλου και στο 34΄ ο τελευταίος κέρδισε πέναλτι από τον Λούσκο, ο οποίος αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ως τελευταίος παίκτης και το εκτέλεσε εύστοχα ο Μιλοσέφσκι (0-2). Στον 85΄ ο Δαβουρλής διαμόρφωσε το τελικό 0-3, μετά από πάσα ξανά του Μπακατσέλου. Η μοναδική καλή ευκαιρία του Αίαντα σημειώθηκε στο 30΄, όταν ο Λούρμπας βγήκε απέναντι από τον Κουτρουμπή αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει.

Αίας: Τσαμπάς, Λούσκος, Τσουραπάς, Σταματάτος (68΄ Τζέλα), Παπαστεργίου, Κουλούρης, Λούρμπας (85΄ Κατσανάκης), Δημητρίου, Τσόλος, Αθανασακόπουλος (60΄ Παναγιωτόπουλος), Γεωργόπουλος

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Μυλωνάς (80΄ Τσουραμάνης), Ζαπάντης, Αναμουρλίδης (58΄ Αλεξόπουλος), Τσάμπρας, Ζούλης, Μπακατσέλος, Δαβουρλής, Παναγόπουλος, Μιλοσέφσκι (40΄Μπατζάκας), Κωνσταντόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος