FOLLOW US: facebook twitter

Και νέο αίτημα από το Δήμο Πύργου για την παραχώρηση των αποθηκών ΑΣΟ

Ημερομηνία: 10-03-2017 | Συντάκτης:

aso-purgos-apothikes

Εστάλη χθες από τον αντιδήμαρχο Α. Σκαρτσιάρη στον Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας

Στο αίτημα παραχώρησης της χρήσης του κτιρίου των αποθηκών του ΑΣΟ, που βρίσκονται στην οδό Κοκκίνου και ΣΠΚ, επανήλθε με χθεσινή του επιστολή προς τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα, ο αναπληρωτής Δημάρχου Πύργου Ανδρέας Σκαρτσιάρης.

skartsiaris-andreasjpg

Στην επιστολή του ο κ. Σκαρτσιάρης, η οποία κοινοποιήθηκε και στον αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Γ. Γεωργιόπουλο, αναφέρονται τα εξής:

«Επανερχόμαστε στο αίτημά μας για την παραχώρηση της χρήσης του κτιρίου των αποθηκών του ΑΣΟ, που βρίσκονται στην οδό Κοκκίνου και ΣΠΚ και στο γεγονός ότι η Περιφέρεια πεισματικά στερεί από την πόλη μας, ένα κτίριο το οποίο δικαιούται από την περίοδο της διανομής της περιουσίας του ΑΣΟ, ενώ θα έπρεπε να  μας είχε ήδη παραχωρηθεί.

Σας υπενθυμίζουμε ότι ο Πύργος ήταν η μόνη πόλη που είχε εξαιρεθεί από τη διαδικασία αυτή, αναιτιολόγητα!!!

Με τα υπ’ αριθμ. 392Δ/15-06-2016 και 428Δ/5-7-2016 έγγραφά μας, σας ζητούσαμε το εν λόγω να περιέλθει για χρήση στο Δήμο Πύργου.

Με το υπ’ αριθμ. 177229/25-7-16 εισερχόμενο έγγραφό σας, μας απαντήσατε αρνητικά.

Κύριε Περιφερειάρχη, επαναφέρουμε το αίτημα της παραχώρησης της χρήσης του κτιρίου των αποθηκών του ΑΣΟ και ευελπιστούμε στην άμεση και θετική ανταπόκρισή σας.

Η αντιπαλότητα με εσάς και την Περιφέρεια, δεν είναι μέσα στις προθέσεις μας.

Αν όμως και αυτή τη φορά δεν ικανοποιηθεί το δίκαιο αίτημά μας, τη στιγμή που προτίθεστε να παραχωρήσετε το κτίριο του ΣΩΣΙΠΟΛΙΣ στην Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, αυτό θα δηλώνει ότι η Πρωτεύουσα του Νομού μας, είναι έξω από τα ενδιαφέροντά σας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος