FOLLOW US: facebook twitter

Καιρός να χαρούν τα παιδιά!: Θέμα χρόνου η λειτουργία των παιδικών χαρών Επαρχείου και πάρκου Ξυστρή!

Ημερομηνία: 26-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

Θέμα χρόνου, αποτελεί, η επίσημη λειτουργία, των δυο υπερσύγχρονων παιδικών χαρών της πόλης του Πύργου, προσφέροντας στα παιδιά, ασφαλή παιχνίδι και διασκέδαση.

Και μπορεί την παιδική χαρά του Επαρχείου, να απολαμβάνουν ήδη οι λιλιπούτειοι δημότες, παρότι αυτή δεν έχει παραδοθεί, δεν συμβαίνει το ίδιο με τον αντίστοιχο χώρο που έχει δημιουργηθεί στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή.

Τα υπερσύγχρονα όργανα της παιδικής χαράς έχουν εγκατασταθεί εδώ και μήνες και τα πιτσιρίκια της περιοχής, «τρελαίνονται» από χαρά και μόνο στην εικόνα τους (είναι εμφανή από την οδό Ερυθρού Σταυρού), ωστόσο μέχρι τώρα κανείς δεν γνώριζε, τι ακριβώς συμβαίνει και το πότε, η παιδική αυτή χαρά θα ανοίξει τις πύλες της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για την παιδική χαρά του Επαρχείου, αναμένεται μόνον ένα έγγραφο καταλληλότητας από την Περιφέρεια που αναμένεται συντόμως για να «ανοίξει» το πορτάκι της ξύλινης περίφραξης που σήμερα «παραβιάζεται» από γονείς και παιδιά ενώ για την παιδική χαρά στο πρώην εργοστάσιο Ξυστρή, έχει εδώ και καιρό ληφθεί απόφαση για τη λειτουργία του χώρου από την ΔΕΠ Α.Ε. Μάλιστα, έχει προταθεί ότι σε διάστημα ενός μήνα, μπορεί να έχει αυτονομηθεί ο χώρος ώστε να «απομονωθούν» τα χαρακτηρισμένα ως επικίνδυνα κτίσματα του πρώην εργοστασίου και πλέον αναμένεται η επικαιροποίηση της προγραμματικής σύμβασης από την Αποκεντρωμένη.

Αυτό που έχει ωστόσο σημασία, είναι, ότι επιτέλους, η πόλη του Πύργου, που όλα αυτά τα χρόνια στερούνταν ασφαλών χώρων ψυχαγωγίας των μικρών παιδιών, φέτος το καλοκαίρι, θα διαθέτει, και μάλιστα δυο!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος