FOLLOW US: facebook twitter

«Καθάρισε» νωρίς…

Ημερομηνία: 23-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

paniliakos

Πανηλειακός-Αίας 3-0

3-0 στο 20΄ και ξεκούραση ενόψει Νίκης Τραγανού

Ο Πανηλειακός ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του ουραγού Αίαντα, όπως αναμενόταν άλλωστε, χθες στο γήπεδο της Σπιάντζας με σκορ 3-0 από το α΄ ημίχρονο. Έτσι, οι ερυθρόλευκοι παρέμειναν σε απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες τους και με την ψυχολογία στα ύψη από τα τελευταία εξαιρετικά αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, περιμένουν την προσεχή  Κυριακή τη Νίκη Τραγανού. Μπροστά σε 200 φιλάθλους ο Πανηλειακός είχε την πλήρη υπεροχή στο α΄ ημίχρονο και σκόραρε τρεις φορές. Η ομάδα της Γαστούνης που κατέβηκε με 13 παίκτες όλους κι όλους, έπαιξε αμυντικά,  με ενισχυμένο κέντρο και μπήκε δύο φορές στην περιοχή του Πανηλειακού  στο α΄ ημίχρονο, τη μια όταν κέρδισε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο και την άλλη στο 35΄, όταν σκόραρε από θέση οφσάιντ με τον Τσόλο και το γκολ φυσικά ακυρώθηκε. Στο 4΄ ο Χατζηαράπης με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0 ενώ είχε προηγηθεί σουτ του Παναγόπουλου, που απέκρουσε ο Καμπάς. Στο 7΄ο Παναγόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 2-0 και στο 20΄ ο Τσουκαλάς με πλασέ διαμόρφωσε το 3-0. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις στο 2ο λεπτό, ο Καπετανάκης ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και αντικαταστάθηκε από τον Θεοδωρακόπουλο.

Έριξε τους ρυθμούς στην επανάληψη

Στο β΄ ημίχρονο ο Πανηλειακός έριξε κατακόρυφα τους ρυθμούς και δεν σκόραρε. Στο 50΄ είχαμε ένα σουτ του Βουργουντζή έξω από την περιοχή που κατέληξε στο κάθετο δοκάρι και στο 65΄ αποχώρησε ο Καραβατάς τραυματίας και αντικαταστάθηκε από τον Μπεγλεκτσή, που επέστρεψε μετά από καιρό. Στο 80΄ σουτ του Βλαχόπουλου, απέκρουσε με το χέρι ο αρχηγός Μιχάλης Καλαρίτης αλλά ο διαιτητής Στρακόπουλος δεν καταλόγισε την εσχάτη των ποινών. Στο 84΄, στη μοναδική αξιόλογη επιθετική ενέργεια του Αίαντα στο παιχνίδι, ο Γουλιμής σούταρε με δύναμη από δεξιά μέσα από την περιοχή και απέκρουσε με γροθιές ο Θεοδωρακόπουλος.

Ξεχώρισαν από τον Πανηλειακό οι Βουργουντζής, Τσουκαλάς, Παναγιωτόπουλος, Μπατζάκας και Βλαχόπουλος ενώ από τον Αίαντα ο τερματοφύλακας Καμπάς και ο Μ.Γ. Καλαρίτης.

 Πανηλειακός: Καπετανάκης (2΄ λ.τρ. Θεοδωρακόπουλος), Βουργουντζής, Γκουβέρος, Μπουρνέλης (55΄ Νιφορόπουλος), Παναγιωτόπουλος, Τσουκαλάς, Χατζηαράπης, Μπατζάκας, Παναγόπουλος, Βλαχόπουλος, Καραβάτας (68΄ Μπεγλεκτσής).

Αίας: Καμπάς, Μότας, Μ.Ε. Καλαρίτης, Λούρμπας (65΄ Νικολόπουλος), Βυθούλκας, Μ.Γ. Καλαρίτης (82΄ Κατσανάκης), Τσόλος, Δημητρίου, Γουλιμής, Αθανασακόπουλος, Αλεξόπουλος.

Παύλος Τσάμης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος