FOLLOW US: facebook twitter

Κίνηση αγάπης προς τον συνάνθρωπο: Την δική του τράπεζα αίματος δημιούργησε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 04-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Την δική του τράπεζα αίματος ίδρυσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαλιάδας έπειτα από πρόταση που εισηγήθηκε στο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου ο πρόεδρος Κων/νος Μουσάς και ενέκρινε το σώμα. Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαλιάδας ανέφερε τα εξής:

«Είναι μέγιστης σημασίας για όλους μας, μιας και όλοι κάποια στιγμή μπορεί να βρεθούμε στη δύσκολη στιγμή να χρειαστούμε αίμα για οποιοδήποτε λόγο.

Έτσι τις περασμένες ημέρες, επικοινωνήσαμε με το Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών για τις λεπτομέρειες και προχωρήσαμε στην Δημιουργία της δικής μας Τράπεζας Αίματος , την Τράπεζα Αίματος του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας. Έπειτα από όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, που χρειάστηκε να κάνουμε, πιστοποιήθηκε την Παρασκευή ο λογαριασμός που ανοίξαμε επ’ ονόματι του συλλόγου μας, του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας ενώ παράλληλα μετά και την τελευταία επικοινωνία που είχαμε με το Εθνικό μητρώο αιμοδοτών, πήραμε και ως σύλλογος και τον αριθμό μητρώου μας.

Έτσι, η Τράπεζα Αίματος του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας είναι πλέον γεγονός και πήρε σάρκα και οστά, ενώ το επόμενο διάστημα, θα συνεννοηθούμε και με το νοσοκομείο Αμαλιάδας προκειμένου να διοργανώσουμε την δική μας εθελοντική αιμοδοσία, ενώ μέχρι τότε, όποιος από τα μέλη μας επιθυμεί να συμμετάσχει ή να πάρει περισσότερες πληροφορίες, για την εθελοντική αιμοδοσία μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ή με κάποιο από τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου μας.

Θεωρούμε πως είναι μια κίνηση αγάπης προς τον συνάνθρωπό μας, μια κίνηση ζωής γιατί καλώς ή κακώς δυστυχώς αίμα χρειάζονται καθημερινά πολλοί συνάνθρωποι μας για πολλούς και διάφορους λόγους (ατυχήματα, ασθένειες, χειρουργικές επεμβάσεις κτλ). ο σύλλογος μας, έχει την δυναμική από πλευράς ατόμων-μελών και μπορεί να καλύψει κι αυτός με τον τρόπο του, ανάγκες σε αίμα που ενδεχομένως χρειαστεί κάποιος ευρισκόμενος σε ανάγκη.

Ανάλογες δράσεις θα υλοποιηθούν και στο μέλλον που στόχο έχουν την ικανοποίηση των κυνηγών μελών μας, με κάθε τρόπο που περνάει από το χέρι μας. Είμαστε εδώ , δίπλα στα μέλη μας για αυτά και τον σύλλογο μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος