FOLLOW US: facebook twitter

Κέφι και χαρά για τα παιδιά

Ημερομηνία: 18-08-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

pisapolukatoikia4

ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ 2016 και θεατρική παράσταση από τα παιδιά στο διήμερο Πολιτιστικών Εκδηλώσεων στην Αρχαία Πίσα

Έκλεψε τις εντυπώσεις η παράσταση «Μια τρελή, τρελή Πολυκατοικία»

Με μεγάλη επιτυχία, με κέφι και δημιουργικότητα και βεβαίως με μεγάλη συμμετοχή, ολοκληρώθηκαν οι διήμερες  πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις στην Αρχαία Πίσα του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας  που διοργάνωσε την περασμένη εβδομάδα 12 και 13 Αυγούστου,  ο πάντα δραστήριος Φυσιολατρικός και Πολιτιστικός Σύλλογος της περιοχής, που δίνει ζωή στο χωριό με τις δράσεις του.

pisa-polukatoikia1

Την πρώτη μέρα τω εκδηλώσεων,  την παράσταση έκλεψε η νεοσύστατη Παιδική Θεατρική Ομάδα του Φυσιολατρικού και Πολιτιστικού Συλλόγου, που παρουσίασε  το θεατρικό έργο του γνωστού συγγραφέα Γιάννη Ξανθούλη, με τίτλο «Μια Τρελή Τρελή Πολυκατοικία», σε διασκευή της Γιώτας Πατρινού, στο Δημοτικό Σχολείο της Αρχαίας Πίσας. Μια παράσταση- βουτιά στο όνειρο, στο χρώμα, στη χαρά, όπου οι ανήσυχοι μικροί ερασιτέχνες ηθοποιοί έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, μας έκαναν να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και να γίνουμε για λίγο ή…για πολύ, ένοικοι της περίεργης, τρελής πολυκατοικίας της οδού Μελιτζανάκι.

pisa-polukatoikia2

Μιας  πολυκατοικίας που ο κος Λαδομπογιάς με την τρελομπογιά του κατάφερε να τρελάνει τα διαμερίσματα και τους ενοίκους της. Με κάθε πινελιά του και μια ανατροπή. Να χιόνια στο ρετιρέ, να ζούγκλα στον 2ο όροφο, να αέρηδες στον 3ο. Και οι ένοικοι να παίζουν σαν παιδιά και να αλλάζουν προς το καλύτερο τον χαρακτήρα τους. Όλα μέσα στην πολυκατοικία ζωντανεύουν. Το ασανσέρ, οι κουζίνες, οι γλάστρες. Το φεγγάρι και ο ήλιος κατεβαίνουν από τον ουρανό. Μαζί όμως με τα όμορφα, ζωντανεύουν και τα άσχημα: τα σκουπίδια, το καυσαέριο, ο σεισμός. Η Θεατρική ομάδα των μικρών εργάστηκε πολύ σκληρά για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της παράστασης, κάτω από τις σκηνοθετικές οδηγίες της Γιώτας Πατρινού και το καταχάρηκαν τα παιδιά, το χάρηκαν και όλοι όλοι παρακολούθησαν την παράσταση με το παρατεταμένο χειροκρότημα και τα «μπράβο» στην Ομάδα.

pisa-polukatoikia3

Η συνέχεια των εκδηλώσεων δόθηκε την επόμενη μέρα στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου του χωριού, όπου έλαβαν χώρα για δεύτερη συνεχή χρονιά, αγώνες ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ. Τα αγωνίσματα-παιχνίδια που έγιναν ήταν  σκυταλοδρομία 200 μέτρων, μπάσκετ, αυγοδρομίες, τσουβαλοδρομίες, λουκουμοδρομίες, διελκυστίνδα, αξέχαστες και δημιουργικές στιγμές για όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, αλλά και για τους μεγάλους και το διήμερο έκλεισε με το καθιερωμένο γλέντι με μουσική και χορό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος