FOLLOW US: facebook twitter

Κέντρο Πολιτισμού Σαολίν Πύργου: Στο 8ο Φεστιβάλ στα Ίσθμια

Ημερομηνία: 17-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Την περασμένη Κυριακή πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 8o Cup Πολεμικών Τεχνών Ίσθμια, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίων Θεοδώρων «Κρομμυώνιο» στην Κόρινθο. Το Cup διοργάνωσε ο Εξωραϊστικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ίσθμιας και οι Δάσκαλοι Γεώργιου Δημήτριος (4ο Νταν) και Καρσιώτης Αθανάσιος (4ο Νταν).

Το Σωματείο του Πύργου, ανταποκρινόμενο στην πρόσκληση των Ισθμίων, συμμετείχε με τις Κωστοπούλου Μαριάννα, Θεοδωροπούλου Αναστασία και Μεϊδάνη Δήμητρα, με επικεφαλής το Δάσκαλο Καπατσούλια Παναγιώτη, κλείνοντας έτσι την φετινή σεζόν, με μία ακόμα διοργάνωση, όπου τα παιδιά παρουσίασαν βασικές φόρμες δεξιότητας με γυμνά χέρια και τιμήθηκαν με αναμνηστικά μετάλλια και τιμητικά διπλώματα.

Ο Σιφού Καπατσούλιας Παναγιώτης δήλωσε: «θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τις Σπουδάστριες που συμμετείχαν και στήριξαν το Σωματείο μας, σε αυτή τη διοργάνωση, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ίσθμιας.

Συνάμα θα ήθελα να συγχαρώ τους φίλους Δασκάλους Κο. Γεωργίου και Κο. Καρσιώτη, οι οποίοι θέλησαν να μας εντάξουν στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου τους και μας έδωσαν την ευκαιρία να παρουσιάσουμε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του ΕΠΟΚΕΣ, το Πολιτισμό του Σαολίν».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος