FOLLOW US: facebook twitter

Κέντρο Πολιτισμού Σαολίν Πύργου: Ο Φοίνικας στο 18ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Ημερομηνία: 21-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο δάσκαλος Παναγιώτης Καπατσούλιας με τον Βασίλη Κονδύλη που πήρε το χάλκινο μετάλλιο.

Ντεμπούτο στον χώρο του αθλητισμού έκανε το Κέντρο Πολιτισμού Σαολίν Πύργου «Φοίνικας», το Σάββατο 8 Απριλίου, 2017, με τη συμμετοχή του στο 18ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γουσού Κουνγκ Φου. Το Πρωτάθλημα διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης, στα Άνω Λιόσια, στις 8 και 9 Απριλίου, 2017. Οι δάσκαλοι του Πύργου, Καπατσούλιας Παναγιώτης και Αλτάνης Θεόδωρος, οδήγησαν τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου στα προθερμαντήρια από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, δίνοντας τις τελευταίες συμβουλές πριν τους αγώνες.

Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 9 το πρωί, με την κατηγορία Tao Lu – Παραδοσιακό – Γ – Βόρεια Γροθιά – έως 10 ετών – παμπαίδων 1. Στη κατηγορία αυτή διαγωνίστηκε ο πρωτοεμφανιζόμενος αθλητής Κονδύλης Βασίλης, ο οποίος βραβεύθηκε με Χάλκινο Μετάλλιο. Επόμενη κατηγορία για τον σύλλογο Σαολίν του Πύργου, ήταν φόρμες Tao Lu – Παραδοσιακό – Γ – Βόρεια Γροθιά – 10-13 ετών – παγκορασίδων 2, όπου διαγωνίστηκαν οι αθλήτριες Τσιπολίτη Γεωργία και Κωστοπούλου Μαριάννα.

Αμέσως επόμενη κατηγορία με συμμετοχή από το σύλλογό μας, Tao Lu – Παραδοσιακό – Γ – Βόρεια Γροθιά – 13-15 ετών – κορασίδων. Εκεί η αθλήτρια Θεοδωροπούλου Αναστασία, ανέβηκε στο 3ο σκαλί του βάθρου, κερδίζοντας το Xάλκινο Μετάλλιο.

Ο σύλλογος του Πύργου συμμετείχε και στη κατηγορία ενηλίκων με τον αθλητή Μαλεβίτη Δημήτρη και την αθλήτρια Λιαροπούλου Θεοδώρα στις κατηγορίες Tao Lu – Παραδοσιακό – Γ – Βόρεια Γροθιά – πάνω από 18 ετών, ανδρών και γυναικών αντίστοιχα.
Π. Καπατσούλιας: «Εμπειρία για μας»

«Οι αθλητές και οι αθλήτριές μας τα κατάφεραν άψογα, χωρίς άγχος και με αυτοπεποίθηση. Το Πρωτάθλημα αυτό ήταν ακόμα μία εμπειρία στο πολύχρονο ενεργητικό μας. Ήταν μεγάλη πρόκληση για εμάς, όμως καταφέραμε να σταθούμε επάξια και στον διαγωνιστικό τομέα, άσχετα με το ότι ο βασικός σκοπός του Σωματείου μας, είναι η διάδοση και η παρουσίαση του Πολιτισμού Σαολίν και όχι ο ανταγωνισμός», δήλωσε ο δάσκαλος Καπατσούλιας Παναγιώτης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος