FOLLOW US: facebook twitter

Κένταυρος Μαγούλας – Νίκη Τραγανού 0-2

Ημερομηνία: 05-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

kentayros-magoulas

Συνεχίζει ακάθεκτη…

Την εβδόμη νίκη της στα τελευταία οχτώ παιχνίδια πέτυχε το Σάββατο η Νίκη Τραγανού, επικρατώντας 2-0 του Κενταύρου Μαγούλας, υπό βροχή, στο γήπεδο του Καράτουλα. Η ομάδα του Θοδωρή Λούρμπα ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 2ο λεπτό με κεφάλια του Γιώργου Γεωργιόπουλου και αφού η μπάλα πρώτα χτύπησε στα πόδια του Καρβουνιάρη. Στη συνέχεια η ομάδα της Μαγούλας πίεσε χωρίς όμως να απειλήσει ιδιαίτερα, ώσπου στο 34΄ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Καρβουνιάρη με δεύτερη κίτρινη κάρτα μετά  από φάουλ που έκανε. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή Θανάση Γκατζόπουλο, υποστηρίζοντας πως δεν υπήρχε καν φάουλ  και ο ταλαντούχος νεαρός Καλογερόπουλος   με απευθείας εκτέλεση έγραψε το 0-2 κι έβαλε γερά τις βάσεις για το τρίποντο της ομάδας του. Στο δεύτερο ημίχρονο και με παίκτη παραπάνω, η Νίκη δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, είχε τον απόλυτο έλεγχο κι έφτασε εύκολα στην επικράτηση. Για άλλο ένα φετινό παιχνίδι, ο Κένταυρος εκφράζει σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία.

Κένταυρος: Παναγόπουλος, Αβραμόπουλος, Τσιάκας (53΄ Καράμπελας), Γκορδής, Καρβουνιάρης, Τζόλος, Κλάδης, Μπαλαούρας (77΄ Τσιτσιρόπουλος), Σ. Στροφύλλας, Π. Στροφύλλας, Τζιμάνης (82΄ Διαμαντόπουλος).

Νίκη Τρ. : Ψυχογιός, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Μπελεκούκιας, Γαργαρώνης, Βουρτσάνης (80΄ Γκρίλλας), Καλογερόπουλος, Γιαννακόπουλος (62΄ Ι.  Κασιανος), Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος, Ν. Κολοτούρος (88΄Δ. Κασιανος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος