FOLLOW US: facebook twitter

Κάτι αλλάζει…

Ημερομηνία: 13-09-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια, Υγεία

diamantopoulos-kostas2

Ποτέ κατά το παρελθόν, ακόμα και σε περιόδους που το Νοσοκομείο Πύργου αντιμετώπιζε σοβαρότερα προβλήματα στη λειτουργία του απ’ ότι σήμερα, δεν είχαν εκφράσει τόσοι φορείς τη στήριξη και τη συμπαράσταση τους, σε Διοίκηση του Γ.Ν. Ηλείας.

Την αρχή έκανε ο Δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής, που δέχτηκε την επίσκεψη του Διοικητή Κώστα Διαμαντόπουλου στο Λάτσειο και ακολούθως ο ίδιος παρέστη στην κατεπείγουσα σύσκεψη που συγκάλεσαν οι γιατροί για το θέμα λειτουργίας της Παθολογικής την περασμένη εβδομάδα στο Νοσοκομείο.

Χθες, εκπρόσωποι του εμπορικού κόσμου και 26 ακόμα συλλόγων- φορέων όπως επισήμανε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ηλείας Θ. Σκορδαλής, εξέφρασαν την συμπαράσταση τους στον Ηλείο Διοικητή και μάλιστα δήλωσαν έτοιμοι να κινητοποιηθούν εάν και εφόσον χρειαστεί για την επίλυση ενδεχόμενων προβλημάτων παρουσιαστούν στη λειτουργία του πυλώνα υγείας του Νομού.

Το ίδιο έπραξε και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Όραμα Δημιουργίας» Γιάννης Αργυρόπουλος, εκφράζοντας την στήριξη του στη Διοίκηση αλλά και την άποψη ότι και το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου θα πρέπει να συνεδριάσει και να εκφέρει γνώμη για το σοβαρό θέμα της παροχής δευτεροβάθμιας περίθαλψης στο Νομό, μιλώντας για την ανάγκη λήψης γενναίων αποφάσεων.

Με την κοινωνία του Πύργου, όλα τα προηγούμενα χρόνια να είναι απούσα από τα τεκταινόμενα του Νοσοκομείου, οι τελευταίες δηλώσεις στήριξης, αν μη τι άλλο, αποτελούν κάτι παραπάνω από θετική εξέλιξη. Ας ελπίσουμε ότι και τα αποτελέσματα στην πορεία θα είναι προς την ίδια κατεύθυνση…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος