FOLLOW US: facebook twitter

Κάλπες στις 13 Μάιου: Εσωκομματικές εκλογές στην κομματικές οργανώσεις της Ν.Δ στην Ηλεία-Κατάθεση υποψηφιοτήτων

Ημερομηνία: 26-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Η Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή (Ν.Ε.Φ.Ε.) ΗΛΕΙΑΣ ενημερώνει για τις διαδικασίες που προβλέπονται σχετικά με τη διενέργεια των εσωκομματικών εκλογών των οργανώσεων της Πανελλαδικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στις 13 Μαΐου 2018 που αφορούν την κατάθεση υποψηφιοτήτων.

Σε πρώτη φάση, συγκροτήθηκαν οι Δημοτικές Εφορευτικές Επιτροπές (ΔΗΜ.ΕΦ.Ε.) ΖΑΧΑΡΩΣ, ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ–ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ, ΠΥΡΓΟΥ, ΗΛΙΔΑΣ, ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ. ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ – ΚΥΛΛΗΝΗΣ, ΠΗΝΕΙΟΥ.

Σχετικά με τη διαδικασία κατάθεσης υποψηφιοτήτων (ημερομηνίες, τόπος, δικαιολογητικά) στη Ν.Ε.Φ.Ε. Ηλείας και στις κατά τόπους ΔΗΜ.ΕΦ.Ε. σας ενημερώνουμε τα εξής: Ι) Οι δηλώσεις υποψηφιότητας για την εκλογή στα αξιώματα του Προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης, των μελών της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής, του Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. και των Συνέδρων θα υποβάλλονται στη Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή (Ν.Ε.Φ.Ε.) ΗΛΕΙΑΣ.

Όλες οι δηλώσεις υποψηφιοτήτων, είτε προς τη Ν.Ε.Φ.Ε. ΗΛΕΙΑΣ  είτε προς τις αρμόδιες ΔΗΜ.ΕΦ.Ε. (Ι,ΙΙ), θα υποβάλλονται στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Ηλείας στη Διεύθυνση: ΜΙΑΟΥΛΗ 4, ΤΚ 27131 ΠΥΡΓΟΣ 1ος όροφος

Οι ημερομηνίες υποβολής είναι: από την Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018 μέχρι την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018.

Όσοι/όσες μέχρι σήμερα δεν έχουν καταβάλει την οικονομική συνδρομή του έτους 2018, προκειμένου να ασκήσουν το δικαίωμα του εκλέγειν, θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση για χορήγηση ή ανανέωση κάρτας μέλους, έως τις 04 Μαΐου 2018, εφόσον εξοφλήσουν το ποσό της οικονομικής συνδρομής ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά. Η ηλεκτρονική διεύθυνση όπου γίνεται η χορήγηση ή ανανέωση κάρτας μέλους είναι η εξής: https://my.nd.gr/


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος