FOLLOW US: facebook twitter

Ισοπαλία με χαμένο πέναλτι στο 93΄

Ημερομηνία: 05-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

kourtesi

Κουρτέσι-Ενιπέας  1-1

Νικητής, δεν υπήρξε στον αγώνα του Κουρτεσίου, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Ενιπέα (1-1), το αποτέλεσμα όμως αφήνει πικρή γεύση στην ομάδα του Λάκη Αθανασόπουλου, που έχασε πολλές ευκαιρίες να πάρει το τρίποντο, ακόμα και πέναλτι στο τελευταίο λεπτό του αγώνα! Στο α΄ ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 20ο λεπτό, οι γηπεδούχοι του Δημήτρη Κουρή είχαν δοκάρι σε υπό πίεση προσπάθεια του Βασιλακόπουλου να διώξει τη μπάλα με το κεφάλι και πέντε λεπτά αργότερα ο Κώστας Κουργιαλάς με ωραία ατομική προσπάθεια άνοιξε το σκορ (1-0). Στη συνέχεια ο Ενιπέας πήρε τα ηνία του αγώνα αλλά ο Τσίκληρας στο 30΄ και ο Οικονομίδης στο 34΄ δεν κατάφεραν να νικήσουν τον εξαιρετικό προχθές Πετρόπουλο.

Μοιραίος ο Μπακάλης

Στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης, ο ΑΠΟΚ προχώρησε σε δύο αναγκαστικές αλλαγές, του σκόρερ Κουργιαλά, που αγωνίστηκε με ίωση και του Πέτρου Κωστόπουλου και παράλληλα με την είσοδο του πολύ καλού ποδοσφαιριστή, Μπακάλη, ο Ενιπέας κυριάρχησε στα τελευταία 30 λεπτά του αγώνα. Δημιούργησε πολλές ευκαιρίες με τους Αλιμπέου, Οικονομίδη και Μπακάλη, που είτε σούταραν άουτ από πλεονεκτική θέση είτε απέκρουσε ο Πετρόπουλος. Στο 78΄ ήρθε η ισοφάριση με κοντινό πλασέ του Οικονομίδη και στο 93ο λεπτό ο Παπαγεωργίου ανατράπηκε από τον Αλέξη Καπώνη μέσα στην περιοχή. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Μπακάλης, αλλά μπλόκαρε ο Πετρόπουλος και κράτησε τον πολύτιμο βαθμό για την ομάδα του.

Κουρτέσι: Πετρόπουλος, Φιλιππακόπουλος, Κόστα, Μούζος, Π. Κωστόπουλος (60΄ λ.τρ. Αποστολόπουλος), Μπιτούνης, Α. Κωστόπουλος, Λυκουργιώτης, Σωτηρόπουλος (70΄ Αλ. Καπώνης), Κακαφώνης, Κ. Κουργιαλάς (55΄ Κ. Καπώνης).

Ενιπέας: Λαμπρόπουλος, Βαγγόπουλος, Γκουβέρος, Κωτσάκης, Βασιλακόπουλος (46΄Μπακάλης), Μπιλάι, Κύτταρης, Οικονομίδης, Αλιμπέου, Τσίκληρας, Παπαγεωργίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος