FOLLOW US: facebook twitter

Ισοπαλία με σοβαρό τραυματισμό Πετρόπουλου

Ημερομηνία: 13-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

petropoulos

Κουρτέσι-Νίκη Τραγανού  1-1

Κουρτέσι και Νίκη Τραγανού αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1 το απόγευμα του Σαββάτου, σε ένα παιχνίδι που τελείωσε με 20 λεπτά καθυστέρηση, λόγω του σοβαρού  τραυματισμό του τερματοφύλακα του ΑΠΟΚ Γιώργου Πετρόπουλου (φωτό) στο 64΄ και της εισόδου φιλάθλων του ΑΠΟΚ στον αγωνιστικό χώρο (κάποιοι εξ αυτών διαμαρτυρήθηκαν  έντονα στο διαιτητή για τη φάση του τραυματισμού και οι διαιτητές μπήκαν στα αποδυτήρια). Ο άτυχος γκολκίπερ είχε μια κόντρα με τον Δημήτρη Κολοτούρο με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα κνήμης-περόνης στο δεξί πόδι και να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείου του Ρίου. Αμέσως μετά τον τραυματισμό και την είσοδο φιλάθλων, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο αναπληρωματικός  των γηπεδούχων Δ. Κουργιαλάς από τον διαιτητή Γκατζόπουλο, καθώς διαμαρτυρήθηκε πολύ έντονα στον ρέφερι της αναμέτρησης. Η Νίκη άνοιξε το σκορ στο 20’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γεωργιόπουλου μετά από ανατροπή του Δ. Κασσιανού από αμυντικό του ΑΠΟΚ. Στο 28’ η ομάδα του Ντίνου Σπυρόπουλου κέρδισε και αυτή πέναλτι με τον Κώστα Καπώνη αλλά το εκτέλεσε ο Γκοτσούλιας και απέκρουσε ο Ψυχογιός . Σο 72΄ ο ΑΠΟΚ ισοφάρισε. Ο Κράγκαρης εκτέλεσε κόρνερ και ο Πέτρος Κωστόπουλος με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Κουρτέσι: Πετρόπουλος (65΄ Τσαγρής), Φιλιππακόπουλος, Κόστα, Μούζος, Π. Κωστόπουλος, Λυκουργιώτης (60΄ Κράγκαρης), Α. Κωστόπουλος, Γκοτσούλιας, Μπακάλης (46΄ Τσιβγινίδης), Κ. Καπώνης, Κ. Κουργιαλάς.

Νίκη: Ψυχογιός, Σαραντούλιας (46΄ Χ. Κολοτούρος), Βουρτσάνης, Μπελεκούκιας, Γαργαρώνης, Γκρίλλας, Γιαννακόπουλος (67΄ Ν. Κολοτούρος), Δούλος, Δ. Κασσιανός (60΄ Δ. Κολοτούρος), Γεωργιόπουλος, Καλογερόπουλος.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος