FOLLOW US: facebook twitter

Ικανοποίηση στην Π.Υ. Πύργου για τον καθαρισμό και τη δημιουργία αντιπυρικής ζώνης στην λίμνη Μουριάς

Ημερομηνία: 05-05-2017 | Συντάκτης:

Μετά από αυτοψία που πραγματοποίησε χθες κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στην περιοχή της πρώην λίμνης Μουριάς, εκφράστηκε η ικανοποίηση της διοίκησης για τον καθαρισμό και τη δημιουργία αντιπυρικής ζώνης.

Η Π.Υ. Πύργου είχε αποστείλει σχετικό έγγραφο τόσο προς την Π.Ε. Ηλείας όσο και προς τον Δήμο Πύργου, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα καθαρισμού του συγκεκριμένου χώρου, όπως άλλωστε και την δημιουργία αντιπυρικής ζώνης στην περιοχή, με αφορμή την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου.

«Διαπιστώσαμε ότι στον ανωτέρω χώρο βρίσκονταν μηχανήματα της Π.Ε. Ηλείας και με την συνδρομή μηχανημάτων του Δήμου Πύργου,  ήδη έχουν προχωρήσει στις απαιτούμενες ενέργειες τις οποίες ως Υπηρεσία είχαμε επισημάνει, προχωρώντας σε καθαρισμό, διαπλάτυνση του δρόμου και δημιουργία αντιπυρικής ζώνης από την περιοχή της Σπιάντζας ως την περιοχή του αντλιοστασίου Γ.Ο.Ε.Β. Η Π.Υ. Πύργου εκφράζει την ικανοποίησή της για την αγαστή συνεργασία μεταξύ Π.Ε. Ηλείας και Δήμου Πύργου» ανέφερε με ανακοίνωσή του ο διοικητής της Π.Υ. Πύργου Πύραρχος Γιάννης Πετρούτσος.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος