FOLLOW US: facebook twitter

Ικανοποίηση για την εκπτωτική, έρχεται η Λευκή Νύχτα

Ημερομηνία: 11-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Νέα, Οικονομία

emporikos-amaliada-synenteuxi-leuki-nyxta

Συνέντευξη Τύπου του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας

Την αποτίμηση της Εκπτωτικής Νύχτας και την ανακοίνωση της Λευκής Νύχτας, έκαναν χθες σε συνέντευξη Τύπου τα μέλη του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας. Έτσι μετά την επιτυχημένη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε προ ημερών, ανακοινώθηκε το νέο ραντεβού για τις 12 Αυγούστου στην καλοκαιρινή «Λευκή Νύχτα».

Ανοίγοντας τη συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος Νίκος Σιαψάλης τόνισε πως με την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, γίνεται μεγάλη προσπάθεια από όλους για να πραγματοποιούνται δράσεις που ωφελούν όλη την αγορά. «Καταφέραμε όλοι μαζί για πρώτη φορά στην Αμαλιάδα να πετύχουμε κάτι πολύ καλό. Να ευχαριστήσω τον αντιπρόεδρο μου Γιάννη Γεωργακόπουλο που ήταν κοντά μου στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση της «Εκπτωτικής Νύχτας», τον γραμματέα Θοδωρή Τριγωνίδη που είχε και την ευθύνη της ηχητικής κάλυψης, τον ταμία Φώτη Νικολόπουλο που βοήθησε στον οικονομικό απολογισμό και να βρούμε χορηγούς, τη Νίκη Πυλαρινού, υπεύθυνη προβολής του συλλόγου, που με τις κινήσεις της στο Facebook και το παιχνίδι του χαμένου θησαυρού βοήθησε να προβληθεί η εκδήλωση,  το δήμο Ήλιδας και τον αντιδήμαρχο κ. Μαυρίκο για κάθε βοήθεια που μας προσέφεραν, καθώς επίσης την ΠΔΕ και τους αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Γεωργιόπουλο και Μπράμο για τη βοήθεια στην παράταση του ωραρίου των καταστημάτων». Ο κ. Σιαψάλης άφησε αιχμές για τη στάση των συνδικαλιστικών σωματείων που αντέδρασαν με ανακοινώσεις στην Εκπτωτική Νύχτα και τόνισε πως είναι κάτι που οι εργαζόμενοι το θέλουν γιατί γίνεται προς όφελος της αγοράς. «Εκείνο το βράδυ, έγιναν πωλήσεις που κάποιοι δεν κάνουν ούτε σε ένα μήνα. Πίστευα ότι θα έχει επιτυχία, αν και πολλοί έμποροι ήταν διστακτικοί. Το εγχείρημα πέτυχε και πλέον οι έμποροι και ο κόσμος έχουν περισσότερη εμπιστοσύνη στον Εμπορικό Σύλλογο. Όσο για τη Λευκή Νύχτα της 12ης Αυγούστου σχολίασε πως «εκείνο το βράδυ θα βουλιάξουν και η Αμαλιάδα και η Κουρούτα, ενώ ο προγραμματισμός και η ανακοίνωση των δράσεων θα γίνει έως τα τέλη Μαΐου.

Ο αντιπρόεδρος Γιάννης Γεωργακόπουλος σχολίασε πως «ήταν μεγάλη η επιτυχία της Εκπτωτικής Νύχτας όπου εκπληρώθηκαν οι προσδοκίες μας, ικανοποιήθηκαν και ο κόσμος και οι έμποροι. Στόχος μας ήταν να έρθει ο κόσμος στην αγορά και τον πετύχαμε. Πλέον σχεδιάζουμε τη Λευκή Νύχτα και έχουμε επαφές και πάλι με τον Γιάννη Βαρδή και τον Γιώργο Λιανό να τραγουδήσουν σε αυτή την εκδήλωση, καθώς μας στήριξαν με τη στάση τους το βράδυ της εκπτωτικής νύχτας που λόγω βροχής δεν έγινε η συναυλία τους.

Η Νίκη Πυλαρινού συνεχάρει τον πρόεδρο και τα μέλη για την Εκπτωτική Νύχτα και τόνισε πως πλέον θα κάνουν ότι είναι δυνατόν ώστε να παρέχουν ποιότητα στις υπηρεσίες τους και τα προϊόντα τους στην «Λευκή Νύχτα»

Ο γραμματέας Θοδωρής Τριγωνίδης ανέφερε πως «… σημασία έχει ότι αυτή η εκδήλωση αποσκοπεί στο να υπάρξει ροή προς τα καταστήματα της Αμαλιάδας και οι πελάτες να γνωρίσουν τις δυνατότητες της αγοράς μας. Στόχος είναι η Λευκή Νύχτα να ακουστεί σε όλη την Περιφέρεια.

Τέλος ο ταμίας Φώτης Νικολόπουλος επισήμανε πως μέσα στο χειμώνα ήταν μεγάλη η επιτυχία της «Εκπτωτικής Νύχτας» και παρά την κακοκαιρία ο κόσμος παρέμεινε στην αγορά που προσέλκυσε το κοινό με χαμηλές τιμές και προσφορές. «Ήταν στοίχημα για τα καταστήματα ότι είχαμε προαναγγείλει και θα βοηθήσει πλέον τη Λευκή Νύχτα για να υπάρξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τα καταστήματα και το κοινό».

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος