FOLLOW US: facebook twitter

Ικανοποίηση Γεωργιόπουλου για την επιστροφή του Ericsson

Ημερομηνία: 12-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Ένας από τους τοπικούς παράγοντας που δεν έπαψε ούτε μια στιγμή να πιέζει για την επιστροφή του πυροσβεστικού ελικοπτέρου Ericsson στην Ηλεία και στην βάση του στην Ανδραβίδα, ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος. Μόλις έγινε γνωστή η είδηση της επιστροφής του ελικοπτέρου, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή.

Όπως τόνισε «Είμαι ικανοποιημένος που επιτέλους μετά από ένα μήνα και πλέον καθυστέρησης σε σχέση με τις υποσχέσεις που μας είχαν δοθεί, το Ericsson, θα σταθμεύει πλέον στο αεροδρόμιο της Ανδραβίδας.

Το αίτημά μας δεν είχε τοπικιστικά κίνητρα, ούτε ανταγωνιστικά σε σχέση με άλλες περιφέρειες της χώρας, αλλά στηρίζεται στις ανάγκες της Ηλείας και της ευρύτερης περιοχής και στο βεβαρυμμένο ιστορικό της.

Με την ευκαιρία να ζητήσω ενόψει τους Σαββατοκύριακου που θα έρθει με ισχυρούς ανέμους, οι πολίτες να είναι ιδιαίτεροι προσεκτικοί και οι φορείς σε επαγρύπνηση καθώς έχει προηγηθεί μια παρατεταμένη περίοδος υψηλών θερμοκρασιών και τα δάση έχουν γίνει περισσότερο εύφλεκτα» σχολίασε ο κ. Γεωργιόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος