FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα-Προοδευτική 3-0: Επέστρεψε εμφατικά στις νίκες

Ημερομηνία: 20-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Θύελλα επέστρεψε μετά από καιρό στις νίκες και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, νικώντας με 3-0 την Προοδευτική, η οποία προερχόταν από τέσσερις διαδοχικές νίκες! Ο αγώνας ξεκίνησε με δυο καλές στιγμές για τους γηπεδούχους,  με τον  Έλιοτ και τον Παπαδάτο που  δεν σκόραραν από πλεονεκτική θέση. Το 1-0 έγινε τελικά στο 25’ όταν ο Έλιοτ πρόλαβε τον Σταθόπουλο και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με τον σκόρερ να αντικρίζει πέντε λεπτά αργότερα τη δεύτερη κίτρινη για «θέατρο».

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 57΄ και 60΄ οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι σε προσπάθειες των Ορλώφ και Κοζοκάρου και στο 67΄ η Θύελλα έκανε το 2-0,  όταν μετά από ωραία συνεργασία Κουβελιώτη -Καλαντζή, η μπάλα έφτασε στον Κοζοκάρου που νίκησε τον Σταθόπουλο. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 88’ με δυνατό σουτ ο Γιούρτας και ενώ νωρίτερα ο ίδιος αλλά και ο Καλαντζής είχαν χάσει ανεπανάληπτες ευκαιρίες. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε τον αγώνα και η Προοδευτική λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Μπιτούνη στο 85’.

 

Θύελλα: Παππάς, Κοζοκάρου, Παπαγεωργίου, Μπίρμπας, Βασιλακόπουλος, Τζουβάνης, Παπαδάτος (80’ Παργινός), Νεοφώτιστος (68’ Γιούρτας), Διαμαντάκος (62’ Καλαντζής), Κουβελιώτης (86’ Κατσίκης), Έλιοτ.

Προοδευτική: Σταθόπουλος, Πατσούρας (70’ Λιακόπουλος), Ορλώφ, Μούζος, Μπιτούνης, Βαλογιάννης, Βασιλόπουλος (60’ Κατσιμιτσήρης), Σαρανταυγάς, Κουρκουμέλης, Αποστολόπουλος (60’ Μιχαλόπουλος), Νικολετάκης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος