FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα-Ενιπέας  1-2

Ημερομηνία: 05-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

thiella«Διπλό» στο Ενωσιακό

Ο Ενιπέας επέστρεψε στις νίκες, με διπλό στο Ενωσιακό κόντρα στη Θύελλα. Μια δίκαιη νίκη για την ομάδα του Λάκη Αθανασόπουλου που ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Στο 22΄ μετά από συνδυασμό ο νεοαποκτηθείς Παναγιώτης Τριανταφύλλης από καλή θέση μέσα στην περιοχή σούταρε άουτ.  Και στο 31΄ είχαμε σέντρα του Τριανταφύλλη και  πλασέ του Σταμεταλάτου, το οποίο αποσόβησε  ο τερματοφύλακας της Θύελλας. Η υπεροχή των φιλοξενούμενων καρποφόρησε στο  36΄ όταν ο Τριανταφύλλης σούταρε δυνατά, ο Καρανικολός απέκρουσε, η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι και ο Αλιμπέου από κοντά έκανε το 0-1. Η Θύελλα όμως ισοφάρισε στην πρώτη καλή ευκαιρία που δημιούργησε στο α΄ μέρος.  Στις καθυστερήσεις, ο Γιούρτας σέντραρε από αριστερά και ο Διαμαντάκος με κοντινό σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Στο β΄ μέρος, ο Ενιπέας συνέχισε να έχει το πάνω χέρι  και στο 57΄ ο Αλιμπέου είχε σουτ μέσα από την περιοχή, το οποίο έδιωξε ο Καρανικολός. Ώσπου στο 60΄ μετά από φάουλ του Μπακάλη και κεφαλιά του Σταματελάτου έγινε  το 1-2. Στα εναπομείναντα λεπτά οι γηπεδούχοι  πίεσαν για την ισοφάριση αλλά δεν δημιούργησαν  κάποια κλασική ευκαιρία.

Θύελλα: Καρανικολός, Παναγιωτόπουλος, Καρανάσης (33΄λ.τρ.  Κατελούζος), Δημητρουλόπουλος (63΄ Κότσι), Σαΐνης, Τζουβάνης, Διαμαντάκος, Νεοφώτιστος (75΄ Τριγάζης), Θεοδωρόπουλος, Παργινός, Γιούρτας.

Ενιπέας: Λαμπρόπουλος, Βαγγόπουλος (16΄ λ.τρ. Δαλαβούρας), Γκουβέρος, Τσίγκρηλας, Κωτσάκης, Κύτταρης, Αλιμπέου (77΄ Θ. Νανόπουλος), Μπιλάι, Σταματελάτος, Π. Μπακάλης (65΄ Οικονομίδης), Τριανταφύλλης

 

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος