FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα-Α.Ε. Πηνείας 1-1: Ζωντανή η Πηνεία

Ημερομηνία: 11-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Α.Ε. Πηνείας απέσπασε τον πρώτο εκτός έδρας βαθμό της στη Σπιάντζα στο ματς με τη Θύελλα (1-1), το απόγευμα του Σαββάτου. Έπαιξε μελετημένα και ψυχωμένα απέναντι στην ομάδα του Πύργου, η οποία ναι μεν κράτησε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά ήταν ασύνδετη και δεν είχε σωστές επιλογές.

Το α΄ ημίχρονο ήταν μέτριο ποιοτικά και προηγήθηκε η Α.Ε. Πηνείας στο 6ο λεπτό, όταν μετά από χτύπημα κόρνερ, ο Ρούγκο με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Η Θύελλα που είχε κατοχή μπάλα αλλά κακές τελικές ενέργειες, ισοφάρισε στο 35΄. Από πάσα του Κουβελιώτη στον Παπαδάτο και ωραίο πλασέ του τελευταίου, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα, 1-1.

Στην επανάληψη, η Θύελλα συνέχισε να έχει την εδαφική υπεροχή και στο 55΄ ο Έλιοτ και στο 60΄ ο Διαμαντάκος έχασαν κλασικές ευκαιρίες, προ του τερματοφύλακα Ματλή, ο οποίος απέκρουσε. Αλλά και η Πηνεία είχε φάσεις. Στο 71΄ ο Χριστόπουλος σέντραρε και ο Γαλάνης δεν βρήκε τη μπάλα μπροστά από τον Πάππα. Και στο 82΄ ο γκολκίπερ της Θύελλας, με έξοδο έσωσε προ του Ρούγκο.

Από τη Θύελλα ξεχώρισαν οι Γιάννης Ντάβαρης, Παπαγεωργίου και Κουβελιώτης, ενώ από την Πηνεία κορυφαίος ήταν ο Ματλής και διακρίθηκαν επίσης οι  Αργυρόπουλος, Γαλάνης και Ρούγκο. Καλή η διαιτησία του Βασίλη Τσάκαλη.

 

Θύελλα: Πάππα, Γ. Ντάβαρης, Παπαγεωργίου, Βασιλακόπουλος, Μπίρμπας, Δ. Ντάβαρης (70΄ Μπλάθρας), Παπαδάτος, Νεοφώτιστος (55΄ Γιούρτας), Διαμαντάκος (60΄ Καλαντζής), Κουβελιώτης, Έλιοτ.

Α.Ε. Πηνείας: Ματλής, Αργυρόπουλος, Κ. Λιακόπουλος, Κανδυλιώτης, Μπλούφας, Δ. Λιακόπουλος, Χριστόπουλος, Μίχα, Κουτσόπουλος (40΄λ.τρ. Παρασκευόπουλος), Γαλάνης, Ρούγκο.

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος