FOLLOW US: facebook twitter

Θωρακίζεται αντιπλημμυρικά η Αμαλιάδα

Ημερομηνία: 13-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

erga-amaliada

Εργασίες σε κομβικά σημεία

Έργα για την αντιπλημμυρική θωράκιση της Αμαλιάδας υλοποιούνται τις τελευταίες ημέρες μετά τις προηγούμενες πλημμύρες που προκλήθηκαν από ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή.

Έτσι αυτές τις ημέρες ολοκληρώνονται παρεμβάσεις μπροστά από το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην οδό Ελ Βενιζέλου, όπου επεκτείνεται ο αγωγός των όμβριων υδάτων. Στόχος είναι στις επόμενες κακοκαιρίες να υπάρχει η δυνατότητα από το δίκτυο να απορροφήσει μεγαλύτερο όγκο νερού ώστε να αποφευχθούν νέες πλημμύρες.

Αυτό είναι μόνο ένα από τα σημεία που έχουν ξεκινήσει παρεμβάσεις και θα συνεχιστούν όπου υπάρχει ανάγκη μέσα την πόλη, για να μην υπάρξουν νέα προβλήματα.

Σε δηλώσεις του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Ζάρρας δήλωσε πως «με αυτό τον τρόπο οχυρώνουμε την πόλη από τις πλημμύρες που προκαλούνται από τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Έγινε η αρχή από το συγκεκριμένο σημείο ώστε στην επόμενη δυνατή βροχόπτωση να μην υπάρξουν προβλήματα στο κέντρο της πόλης. Θα παρέμβουμε όπου κρίνεται αναγκαίο για να αποφύγουμε τα πλημμυρικά φαινόμενα» σχολίασε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος