FOLLOW US: facebook twitter

Θρήνος για την Ακριβή…

Ημερομηνία: 17-08-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

slide-troxaio-panagiotopoulou

Θύμα τροχαίου η 61χρονη πρώην εφοριακός και προϊσταμένη του Οικοτροφείου Πελοπίου, μητέρα του προέδρου της Κοινωφελούς Εταιρίας Αρχ. Ολυμπίας

Ο πρόωρος χαμός της Ακριβής (Βίκυς) Π. Παναγιωτοπούλου από το Πελόπιο, συγκλονίζει από το πρωί της Τρίτης, την τοπική κοινωνία στον Πύργο και την Αρχαία Ολυμπία. Η άτυχη 61χρονη έχασε χθες τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στην Ε.Ο. Πύργου – Τριπόλεως στο ύψος της διασταύρωσης Παλαιοβαρβάσαινας, όταν το αυτοκίνητο μάρκας Hyundai που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και ανετράπη προσκρούοντας διαδοχικά σε τσιμεντένιο τμήμα αγωγού και ένα ελαιόδεντρο…

troxaio-panagiotopoulou3

Το κακό συνέβη περίπου στις 10.30 το πρωί της Τρίτης. Η 61χρονη γυναίκα είχε κατεύθυνση από το Πελόπιο προς τον Πύργο, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, εξετράπη της πορείας της δεξιά, προσέκρουσε στο πρανές του δρόμου σε τσιμεντένιο αγωγό όμβριων υδάτων και στη συνέχεια αφού έκανε τούμπες στον αέρα, προσέκρουσε πάνω σε ένα ελαιόδεντρο. Σε αυτή την πορεία το σώμα της 61χρονης τινάχθηκε έξω από το αυτοκίνητο και έπεσε μέσα στο λιοστάσι σε μεγάλη απόσταση. Διερχόμενοι οδηγοί που αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί κάλεσαν άμεσα το ΕΚΑΒ, την Πυροσβεστική και την Τροχαία Πύργου. Η γυναίκα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο λιοστάσι και άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Οι πυροσβέστες μη γνωρίζοντας αν υπήρχαν άλλοι επιβαίνοντες, ερεύνησαν τόσο το ντεραπαρισμένο αυτοκίνητο, όσο και το χώρο γύρω για να επιβεβαιωθεί πως η 61χρονη ήταν η μόνη επιβάτιδα και εμπλεκόμενη στο τροχαίο.

troxaio-panagiotopoulou2

Τα επόμενα λεπτά που άρχισε να διαδίδεται η τραγική είδηση ήταν ιδιαίτερα δραματικά. Οι Αρχές ενημέρωσαν πρώτα για τα όσα είχαν συμβεί τον γιο της Αριστείδη Παναγιωτόπουλο, δημοτικό σύμβουλο Αρχ. Ολυμπίας και πρόεδρο του Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας και της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου. Φτάνοντας στο νοσοκομείο λύγισε μαθαίνοντας πως η μητέρα του είχε χάσει τη μάχη και είχε υποκύψει στα τραύματά της απο το τροχαίο. Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν τραγικές, καθώς έφταναν διαρκώς εκεί δεκάδες φίλοι και συγγενείς να σταθούν στο πλευρό του γιου της άτυχης 61χρονης. Για την οικογένεια ήταν το δεύτερο σκληρό χτύπημα της μοίρας, καθώς πριν τέσσερα χρόνια και πάλι Αύγουστο μήνα είχε «φύγει» από τη ζωή ο πατέρας και σύζυγός της Γιάννης. Η οικογένεια έχει ένα ακόμα γιο τον Παναγιώτη, φαρμακοποιό και μόνιμα εγκατεστημένο στην Θεσσαλονίκη.

troxaio-panagiotopoulou1

Η Ακριβή Παναγιωτοπούλου, ήταν ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή στην τοπική κοινωνία. Εργαζόταν στη ΔΟΥ Πύργου έως το 2012, ενώ παράλληλα για χρόνια διετέλεσε προϊσταμένη του Οικοτροφείου Πελοπίου της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας. Επίσης αποτελούσε την εκπρόσωπο της Εφορίας στα Μητροπολιτικά Συμβούλια της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας. Όσοι την γνώρισαν είχαν να λένε για μια ευγενική και καλή γυναίκα, με αρχοντιά και προσφορά στην κοινωνία. Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στις 11 από τον Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου Πελοπίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος