FOLLOW US: facebook twitter

Θλίψη για το χαμό του 37χρονου Γιάννη Ν. Χριστακόπουλου

Ημερομηνία: 07-08-2017 | Συντάκτης:

Πνίγηκε στο Ανεμοχώρι

Στο πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινωνία του Πύργου στο άγγελμα του θανάτου του Γιάννη Χριστακόπουλου του Νικολάου και της Ζαχάρως, 37 ετών. Ο άτυχος άνδρας είχε πάει για μπάνιο στην παραλία του Ανεμοχωρίου, το απόγευμα του Σαββάτου, όταν εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, να επιπλέει “μπρούμυτα” στο νερό.

Δύο νεαρά παιδιά που έπαιζαν στην ακτή και τον αντιλήφθηκαν – η παραλία Ανεμοχωρίου δεν είναι πολυσύχναστη – τον τράβηξαν στην ακτή, ενώ βρισκόταν σε απόσταση πέντε μέτρων από αυτή στο τμήμα προς Κάτω Σαμικό.

Άμεσα κάλεσαν το ΕΚΑΒ, την Αστυνομία και το Λιμεναρχείο Κατακόλου. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Οι εκπρόσωποι των Αρχών αναζήτησαν τους συγγενείς του και ο πατέρας του ήταν ο πρώτος που οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για την αναγνώριση…

Σύμφωνα με πληροφορίες η παραλία του Ανεμοχωρίου δεν ήταν άγνωστη για τον 37χρονο που συνήθιζε να απολαμβάνει εκεί το μπάνιο του…

Ο Γιάννης ήταν μοναχαπαίδι και εργαζόταν ως οικοδόμος, ενώ συμμετείχε ενεργά στις δράσεις του ΚΚΕ και του συνδικάτου οικοδόμων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος