FOLLOW US: facebook twitter

Θλίψη για τον άδικο χαμό της Ασπασίας

Ημερομηνία: 01-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

vrotzaki-aspasia

«Χάθηκε» μπροστά στα μάτια του συζύγου και των παιδιών της

Συγκλονίζει η τραγωδία που συνέβη στην Πατρών – Πύργου στο ύψος του Λάππα, όπου μια οικογένεια από την Αμαλιάδα, ενεπλάκη σε τροχαίο με αποτέλεσμα να χαθεί μέσα στις φλόγες η μητέρα, η 38χρονη Ασπασία Βροτζάκη. Οι μαρτυρίες όσων έζησαν από κοντά τα πρώτα λεπτά μετά το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στη Νέα το βράδυ της περασμένης Κυριακής είναι σοκαριστικές. Η 38χρονη με τον σύζυγό της Κώστα Ανδριόπουλο και τα δυο τους παιδιά, έφυγαν για την Αθήνα για να παραδώσουν εμπορεύματα της επιχείρησης στην οποία εργάζεται ο σύζυγος. Άγνωστο πως ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και το όχημα εξετράπη. Σε ένα κρεβατάκι στο πίσω μέρος της νταλίκας κοιμόντουσαν τα δύο τους παιδιά, ηλικίας μόλις 6 και 5 ετών.

Οι στιγμές που έζησε ο οδηγός της νταλίκας εφιαλτικές. Έσπασε με τα χέρια του το παρμπρίζ του οχήματος, γέμισε αίματα αλλά δεν τον ένοιαζε. Έβγαλε το αγοράκι από την φλεγόμενη καμπίνα. Έψαχνε το κοριτσάκι του και τελικά μετά από λίγο κατάφερε και το βρήκε. Λίγο τραυματισμένο στο πόδι αλλά σώο. Επέστρεψε να βγάλει και τη γυναίκα του όμως δεν πρόλαβε… Ήταν άτυχη γιατί το χέρι της είχε πιαστεί και είχε εγκλωβιστεί. Η νταλίκα τυλίχθηκε ολοκληρωτικά στις φλόγες και η άτυχη γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο. Μπροστά στα μάτια του αγαπημένου της συζύγου και των παιδιών που ήταν ανήμποροι να τις προσφέρουν κάθε βοήθεια.

Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι της Αμαλιάδας και της ευρύτερης περιοχής που γνώριζαν την οικογένεια, παρακολουθούν διακριτικά το δράμα που βιώνουν πατέρας και παιδιά, μη μπορώντας να πιστέψουν πόσο άδικα χάθηκε η μητέρα μπροστά στα μάτια τους…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος