FOLLOW US: facebook twitter

«Θερμό» επεισόδιο μεταξύ Μεϊμαράκη – Γεωργιάδη στους διαδρόμους της Βουλής

Ημερομηνία: 14-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Σε «θερμό», εσωκομματικό επεισόδιο μετατράπηκε πηγαδάκι βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στους διαδρόμους της Βουλής, το πρωί της Πέμπτης, την ώρα που στην αίθουσα της ολομέλειας εξελισσόταν η συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο.

Ο πρώην αρχηγός του κόμματος, Βαγγέλης Μεϊμαράκης , φώναξε σε πολύ υψηλούς τόνους στον Άδωνη Γεωργιάδη: «Εσύ και ο αρχηγός σου (σ.σ. Σαμαράς) πάτε να διαλύσετε το κόμμα. Ένα κόμμα που σας δέχτηκε.». Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας φέρεται να απάντησε σε εξίσου υψηλούς τόνους, χωρίς ωστόσο να έγιναν γνωστά τα ακριβή του λόγια. Μετά από παρέμβαση των ψυχραιμότερων, το επεισόδιο έληξε και οι τόνοι έπεσαν.

Το κλίμα στο εσωτερικό της ΝΔ είναι εκρηκτικό με αφορμή το θέμα του Μακεδονικού αλλά και την επίθεση στον Προκόπη Παυλόπουλο. Ειδικότερα η σφοδρή επίθεση του Αντώνη Σαμαρά αλλά και του Μάκη Βορίδη κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας έχει προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια στους «καραμανλικούς» που φέρονται εκνευρισμένοι τόσο με τα «παιχνίδια» Σαμαρά όσο και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που έχει υποταχθεί στη γραμμή του.

Σημειώνεται πως ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής δεν εμφανίστηκε στη Βουλή και απείχε από την Ολομέλεια κατά τη κατάθεση της πρότασης μομφής, με ορισμένους να αποδίδουν τη στάση του στη δυσαρέσκεια προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πηγή: tvxs.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος