FOLLOW US: facebook twitter

Θέατρο και διεθνής πολιτική: Δύο αξιόλογες εκδηλώσεις από τον Ι. Ναό Αγ. Σπυριδωνος Πύργου 9 και 11 Ιουνίου

Ημερομηνία: 08-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

O Ιερός Ναός Αγίου Σπυρίδωνος, συνεχίζοντας την πολυποίκιλη Ενοριακή δράση και Κοινωνική προσφορά του, διοργανώνει δύο ακόμη αξιόλογες εκδηλώσεις ως εξής:

Α) Αύριο  Σάββατο 9 Ιουνίου 2018 και ώρα 9:00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο «ΑΠΟΛΛΩΝ» Πύργου, σε συνεργασία με την Ανώτερη Δραματική Σχολή «MELISSA ART SCHOOL», θα παρουσιασθεί το Θεατρικό έργο του Δημήτρη Ψαθά «Ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ», σε σκηνοθεσία της κ. Έλντας Πανοπούλου.

Στην Θεατρική αυτή παράσταση των αποφοίτων της Σχολής που ενθουσίασε το κοινό της Αθήνας, ο θίασος είναι 17 μελής και πρωταγωνιστούν: Προκόπης Αναλυτής, Γιάννης Απέργης, Κατερίνα Γρηγορίου, Μιχάλης Δρόσος, Αθανασία Κατσηδήμα, Ερμιόνη Κομωδρόμου, Νίκος Παπαγιάννης, Τάσος Τσώνης.

Συμμετέχουν: Αλντα Γκιώνη, Γιώργος Καρανίκας, Θάνος Κόντζογλου, Ελευθερία Μπουράνη, Γιώργος Παππάς, Σπύρος Στυλιανέσης, Έλενα Γαβρά, Αθηνά Λάτση και Μαρία Πιπιλιού.

Η Είσοδος στην Θεατρική αυτή παράσταση είναι δωρεάν και είναι μια κοινωνική προσφορά του Ιερού Ναού για τους Χριστιανούς και φίλους της Ενορίας μας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δεν θα σταλούν ιδιαίτερες προσκλήσεις.

Β) Την Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 και ώρα 7:30 μ.μ. ο Ιερός Ναός μας, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων (Π.Ε.Θ.) Ηλείας και τον Σύνδεσμο Πολεμιστών- Τραυματιών Κύπρου, διοργανώνει μία αξιόλογη εκδήλωση Εθνικής αυτοσυνειδησίας με θέμα: «Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ», η οποία θα πραγματοποιηθεί εντός του Ιερού Ναού.

Στην εκδήλωση αυτή έχουν προσκληθεί και θα ομιλήσουν:

1) Ο κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΓΙΑΛΛΟΥΡΙΔΗΣ Καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής και Διευθυντής του Κέντρου Ανατολικών Σπουδών, για τον Πολιτισμό και την Επικοινωνία του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών.

2) Ο κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΩΤΗΡΕΛΗΣ Καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Οι εκλεκτοί ομιλητές και διακεκριμένοι επιστήμονες, θα αναφερθούν κυρίως στο Κυπριακό πρόβλημα και στο Σκοπιανό ζήτημα, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη αυτό τον καιρό.

Η εκδήλωση αυτή αξίζει να τονισθεί ότι είναι αφιερωμένη στους Πολεμιστές και Αγνοουμένους της Κυπριακής Τραγωδίας, καθώς επίσης και στους δύο Έλληνες Αξιωματικούς μας, που κρατούνται παρανόμως αιχμάλωτοι σε καιρό ειρήνης, στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Τουρκίας (Ανδριανούπολη). Η είσοδος και σε αυτή την εκδήλωση είναι ελεύθερη και δεν θα σταλούν ιδιαίτερες προσκλήσεις.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΧΑΡΑ!

ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος