FOLLOW US: facebook twitter

Θάνος Σκορδαλής: «Είμαι χαρούμενος γιατί αναλαμβάνουν νέοι, εργατικοί και έντιμοι»

Ημερομηνία: 07-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Μετά από 37 χρόνια στην πρώτη γραμμή αποχώρησε και από την ΟΕΣΗ ο Θάνος Σκορδαλής

-Παράδοση-παραλαβή χθες της Διοίκησης της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ηλείας

-«Θα είμαστε «αγκάθι» σε όσους έχουν συμβιβαστεί με τις τελευταίες θέσεις ανάπτυξης της Ηλείας» δήλωσε ο νέος πρόεδρος Ν. Καρυώτης

Μετά από 37 χρόνια στην πρώτη γραμμή, από διάφορες θέσεις στο συνδικαλισμό των εμπόρων του Πύργου και του Νομού, ο Θάνος Σκορδαλής, παρέδωσε χθες τη διοίκηση της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ηλείας, στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, με την ευχή, να προχωρήσουν το έργο του, ένα βήμα παραπέρα.

Η παράδοση- παραλαβή της Διοίκησης της ΟΕΣΗ, έγινε στα γραφεία του Συλλόγου παρουσία του απερχόμενου και νυν προέδρου, Θ. Σκορδαλή και Νίκου Καρυώτη αντίστοιχα καθώς και του νέου αντιπροέδρου Αλέξη Καστρινού.

Όπως τόνισε ο κ. Σκορδαλής, είναι πολύ χαρούμενος γιατί αναλαμβάνουν την Ομοσπονδία νέα άτομα, φρέσκα, εργατικά και έντιμα που θα συνεχίσουν το έργο και το ρόλο της ΟΕΣΗ. Μάλιστα ανέφερε ότι ουδέποτε πήραν συνδρομή από τα μέλη- εμπορικούς συλλόγους και πως παραδίδει ένα σεβαστό ποσό στη νέα διοίκηση για τις δράσεις της.

«Εύχομαι να έχουν καλή συνέχεια και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουν και θα πάνε την ΟΕΣΗ ένα βήμα πιο πάνω. Η Ομοσπονδία μας είναι ένα πολύ σημαντικό όργανο μαζί με το ΕΒΕ που ασχολούνται με την ανάπτυξη της Ηλείας…» είπε ενώ αναφέρθηκε στην πολυετή ενασχόληση του με τον συνδικαλισμό. «Αποχωρώ μετά από 37 χρόνια στην πρώτη γραμμή. Ξεκίνησα από το ΕΒΕ όπου με ανέδειξε ο αείμνηστος Μιχάλης Ξυστρής και από τότε μέχρι σήμερα, συμμετέχω αδιαλείπτως. Μια ολόκληρη ζωή, από το 1979.

Τα τελευταία 23 χρόνια από τη θέση του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου όπου και εκεί έδωσα τόπο στα νιάτα και χαίρομαι για τις δραστηριότητες που υλοποιούν (λευκή νύχτα κτλ) και από το 1992 που έγινε η Ομοσπονδία είμαι «παρών». Ήταν μεγάλη διαδρομή για μένα και είμαι ευχαριστημένος γιατί φεύγουμε με το κεφάλι ψηλά. Είμαι σίγουρος ότι οι νέοι θα είναι καλύτεροι!».

«Θα είμαστε αγκάθι σε όσους έχουν συμβιβαστεί…»

Το στίγμα για το μέλλον της ΟΕΣΗ, περιέγραψε ο νέος πρόεδρος Νίκος Καρυώτης, τονίζοντας ότι θα αποτελεί συνέχεια της απερχόμενης διοίκησης. «Θέλουμε και καλούμε όλους τους εμπόρους – επιχειρηματίες να πλαισιώσουν και να συμμετέχουν στους τοπικούς εμπορικούς τους συλλόγους, σε όλες τις διαδικασίες γιατί έτσι γίνονται πιο δυνατοί οι σύλλογοι και έτσι τα μέλη μας, κάνουν κι εμάς πιο δυνατούς να επιδιώξουμε ένα καλύτερο περιβάλλον για το επιχειρείν.

Η προηγούμενη θητεία μου στο Δ.Σ της ΟΕΣΗ με έκανε να αντιληφθώ πόσο σημαντικό είναι αυτό το όργανο για το Νομό Ηλείας. Έτσι, ο άλλος ρόλος της Ομοσπονδίας – όπως είπε και ο κ. Σκορδαλής – θα είναι να επιδιώξουμε να ενώσουμε τη φωνή μας όπου χρειαστεί και να διεκδικήσουμε όλα αυτά τα οποία έχει στερηθεί η Ηλεία. Θα είμαστε «αγκάθι» σε αυτούς που έχουν συμβιβαστεί, με το να είναι η Ηλεία στις τελευταίες θέσεις στους πίνακες κατάταξης των δεικτών οικονομίας, ευημερίας κλπ.».

Ολοκληρώνοντας, αναφέρθηκε στην πολυετή επιτυχημένη πορεία σε διάφορους φορείς του Θάνου Σκορδαλή αλλά και στη συνεργασία που είχαν στο προηγούμενο Δ.Σ. μιλώντας για άψογη προεδρία που στη λήξη της θητείας του, σηματοδοτήθηκε με την παρουσίαση της μελέτης από το ΙΝΕΜΙ της ΕΣΕΕ για την ανάπτυξη της Ηλείας, η οποία και αποτελεί πολύ χρήσιμο εργαλείο για όσους επιχειρούν ή θέλουν να επιχειρήσουν. «Κ. πρόεδρε, να είσαι σίγουρος ότι το καινούργιο Δ.Σ θα λειτουργήσει με γνώμονα το συμφέρον των μελών, όλων των συναδέλφων και το συμφέρον της προόδου του Νομού Ηλείας» κατέληξε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος