FOLLOW US: facebook twitter

Η «DANCING STEPS» υποδέχεται την «DANCE LIFESTEPS»

Ημερομηνία: 13-09-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

dancing-steps-politi

Μια νέα σελίδα ανοίγει για τη σχολή χορού της κυρίας Μ. Πολίτη, καθώς από 1η Σεπτέμβρη ανοίγει με χαρά τη χορευτική της πόρτα σε μια καινούργια εποχή για το χρονικό των Latin και όχι μόνο δημιουργιών στην πόλη του Πύργου.

dancingsteps-fiestalatina

Σε μια σύντομη ανασκόπηση για το καλοκαίρι του 2016 θα βρούμε άπειρες λατινοχορευτικές στιγμές σε κάθε στενό της πόλης μας. Σταθμός έναρξης η μεγάλη παράσταση της σχολής στις 18 Ιουνίου, με πλήθος κόσμου να συρρέει σε αυτή. 22 Ιουνίου και Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στην Πλατεία Δικαστηρίων, με ενθουσιασμό υποδεχτήκαμε και πάλι κάτι τόσο όμορφο. 31 Ιουλίου και συμμετοχή στην πιο ολοκληρωμένη 3×3 streetball οργάνωση στον Πύργο και 21 Αυγούστου στην Κουρούτα.

dancingsteps-gnn

Οι χορευτές της σχολής ακούραστα συνέχισαν και στις 20 Αυγούστου με τη συμμετοχή τους στην 1η Λευκή Νύχτα Πύργο, στην πλατεία Ιατρίδη σε ένα ξέφρενο show.. εκεί από όπου ο χορός ξεκίνησε, στους δρόμους! Απόηχος του χορευτικού καλοκαιριού για τη «Dancing Steps, Maria Politi» η συνεργασία του Συλλόγου Πύργος Όλοι Μαζί και του Σωματείου Παραπληγικών Ν. Ηλείας. Υπήρξε χορευτική κάλυψη της σημαντικής αυτής βραδιάς (από συλλογή από καπάκια νερού έγινε αγορά 2 αμαξιδίων για τα Σωματείο Παραπληγικών) από χορευτές της σχολής στο εστιατόριο «Όπως Παλιά».

dancing-steps-emd2

Βέβαια δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στην χορευτική κάλυψη όλης της χρονιάς που πέρασε σε Χριστουγεννιάτικα δρώμενα, στο Χαμόγελο του Παιδιού, σε Αποκριάτικα Πάρτυ, στο 37ο Ολυμπιακό Ράλι και φυσικά στην Τελετή Αφής και Παράδοσης της Φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία! Όλες οι παραπάνω εμφανίσεις, οι χορευτές και οι οικογένειές τους, οι άνθρωποι που εμπιστεύονται και οι συνεργάτες σχηματίζουν «τα χορευτικά βήματα μιας νέας ζωής»! Σε αυτό το ταξίδι της η σχολή ευχαριστεί θερμά τις κυρίες Ηρώ Ρήγα και Κική Κολοβέρου για την υποστήριξή τους όλο αυτό το διάστημα.

dancingsteps-gnn2

Τη σχολή μπορείτε να τη βρείτε στην Κουντουριώτη 3 στον Πύργο καθημερινά και ώρες: 18.00 – 22.00 για εγγραφές και οποιαδήποτε πληροφορία, καθώς και στο τηλ. 26210-30313.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος