FOLLOW US: facebook twitter

Η Χριστουγεννιάτικη αγορά της Αμαλιάδας μας περιμένει…

Ημερομηνία: 21-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Αισιοδοξία από τους επαγγελματίες της πόλης

Με χαμόγελο και αισιοδοξία οι επαγγελματίες της Αμαλιάδας περιμένουν τον κόσμο να κάνει τα γιορτινά του ψώνια και έχουν πολλές προτάσεις για κάθε οικονομική δυνατότητα. Η πόλη της Αμαλιάδας όπως και η αγορά είναι στολισμένη γιορτινά, ο δήμος διοργανώνει πλήθος εκδηλώσεων τις ημέρες των εορτών με αποτέλεσμα ο κόσμος να βγαίνει από το σπίτι και να χαίρεται τα Χριστούγεννα, ειδικά τα παιδιά!

Η αγορά της Αμαλιάδας δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλες μεγάλες πόλεις, διαθέτει πολύ ωραία καταστήματα με τεράστια γκάμα προϊόντων, φιλόξενους ιδιοκτήτες και πρόθυμους να εξυπηρετήσουν το καταναλωτικό κοινό. Ας δούμε όμως τι μας λένε οι ίδιοι οι επαγγελματίες που μιλούν στην Πρωινή.

Νώντας Κουτρουμπής-κοσμηματοπωλείο ΧΡΥΣΟΡΑΜΑ: «Το κόσμημα τα Χριστούγεννα αποτελεί πάντα ξεχωριστό δώρο, και πολλοί είναι αυτοί που το επιλέγουν με πολύ προσοχή. Οι προτάσεις μας είναι πολλές όπως κάθε χρόνο. Η ευχή μας για φέτος είναι πάνω απ’ όλα να είμαστε γεροί και εν συνεχεία χαρούμενοι! 
Γιάννης Γεωργακόπουλος-κοσμηματοπωλείο ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Η προτάσεις μας αφορούν μικρούς και μεγάλους, και ανάλογη με το κόσμημα είναι και η τιμή. Σε μεγάλη ζήτηση είναι κυρίως τα γούρια με νέο έτος. Ευχόμαστε σε όλους καλά Χριστούγεννα με υγεία και χαρά και ο νέος χρόνος να πραγματοποιήσει τα όνειρά μας.
Ανδρέας Γκογκάκης-κατάστημα LU’OMO: Τις ευχές μας για καλές γιορτές υγεία , χαρά και ότι καλύτερο! Έχουμε φροντίσει ώστε στο κατάστημά μας να υπάρχουν πολλές προτάσεις για το ανδρικό ντύσιμο, τόσο το καθημερινό όσο και το επίσημο.
Ανδρέας Ασημακόπουλος-κατάστημα ΑΣΗΜΟΚΟΠΟΥΛΟΣ home: Το σπίτι όλο και χρειάζεται καινούργιες ιδέες για να αποκτά λάμψη τις μέρες των Χριστουγέννων. Να έχουμε πρώτα απ’ όλα υγεία και να περάσουμε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους μας.
Διονύσης Στίβας-Οπτικά ΣΤΙΒΑΣ: Η προσφορά μας για τις γιορτές είναι 1+1 ΔΩΡΟ έτσι ώστε να είναι όλοι δυο φορές χαρούμενοι. Καλά Χριστούγεννα σε όλους και πάντα με χαμόγελο. Ο καινούργιος χρόνος να μας βρει υγιείς και να μας χαρίσει ότι επιθυμούμε!
Γιώργος Δημητρακόπουλος-Ελένη Λούτση-Γεωργία Αγγελοπούλου-Καταστήματα GIORGIO και lynne: Οι προτάσεις είναι πάρα πολλές και στο γυναικείο και στο ανδρικό ντύσιμο, και τα χρώματα είναι πάντα ανάλογα με την περίπτωση. Καλά Χριστούγεννα σε όλους μας και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος