FOLLOW US: facebook twitter

Η Τροχαία μοίρασε φυλλάδια στους μαθητές της Ηλείας

Ημερομηνία: 13-09-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

troxaia-fulladia-pyrgos

Συμβουλές οδικής ασφάλειας

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, διανεμήθηκαν χθες από ένστολο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, σε Δημοτικά Σχολεία και στην Ηλεία, ενημερωτικά φυλλάδια με συμβουλές οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής, για μαθητές και γονείς.

Η πρωτοβουλία αυτή, που πραγματοποιείται με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, έχει ως στόχο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει γονείς και μαθητές σε θέματα οδικής ασφάλειας, ιδίως κατά τις μετακινήσεις τους από και προς τα σχολικά συγκροτήματα.

troxaia-fulladia-pyrgos2

Στην Ηλεία διανεμήθηκαν φυλλάδια στο 2ο και το 5ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου και στο 5ο και 6ο Δημοτικό Σχολείο Αμαλιάδας.

Ο υποδιοικητής της Τροχαίας Πύργου Δημήτρης Κίτσος αφού ευχήθηκε στους μαθητές, τους γονείς, τους δασκάλους και του καθηγητές μια καλή σχολική χρονιά, τόνισε πως η κίνηση αυτή με τα φυλλάδια έχει ως στόχο να συμβουλέψει για την ασφαλή μετάβαση από και προς το σχολείο. «Στόχος μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή στη μεταφορά των μαθητών από και προς το σχολείο, τον τρόπο μεταφοράς με αυτοκίνητα και τη χρήση ζώνης και εφόσον μεταφέρονται με δίκυκλα να φορούν πάντα κράνος. Θα πρέπει όλοι να υπακούν στις υποδείξεις των σχολικών τροχονόμων και να είναι προσεκτικοί όταν διασχίζουν τους δρόμους, κυρίως από διαβάσεις πεζών και φανάρια», είπε μεταξύ άλλων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος