FOLLOW US: facebook twitter

«Η τρελή, ο τρελός και ο Μύλερ!»

Ημερομηνία: 14-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

 theatriki-omada-pisas-1

Ο Φυσιολατρικος και Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχαίας Πίσας παρουσιάζει:

«Η τρελή, ο τρελός και ο Μύλερ!» με πολύ γέλιο!

Ώρα 9 μμ στο δημοτικό σχολείο Αρχαίας Ολυμπίας- Δύο ακόμα παραστάσεις 18 και 19 Μαρτίου

Πρεμιέρα με την νέα της κεφάτη θεατρική παράσταση για τη φετινή σεζόν με το έργο «Η τρελή, ο τρελός και ο Μύλερ», κάνει την Παρασκευή 17 Μαρτίου, η Θεατρική Ομάδα του Φυσιολατρικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχαίας Πίσας. Η παράσταση θα δοθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Αρχαίας Ολυμπίας, στις 9 το βράδυ, ενώ θα ακολουθήσουν δύο ακόμα εμφανίσεις, Σάββατο και Κυριακή 18 και 19 Μάρτη.

Μετά την περσινή  επιτυχημένη πρώτη εμφάνιση της, με το έργο  ‘Φωνάζει ο κλέφτης για να φύγει ο νοικοκύρης’,  όπου έλαβε και τα «διαπιστευτήριά» της για το θεατρικό σανίδι, η Θεατρική Ομάδα του Φυσιολατρικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχαίας Πίσας, συνεχίζει δυναμικά για δεύτερη χρονιά, επιλέγοντας ξανά μια θεότρελη  κωμωδία.  Το έργο «Η τρελή, ο τρελός και ο Μύλλερ» αποτελεί διασκευή του γνωστού έργου “Η γυναίκα μου τρελάθηκε”, των Τσιφόρου – Βασιλειάδη και στηρίζεται στο πνεύμα της συλλογικότητας, καθώς η σκηνοθεσία έγινε με την συμβολή όλων και με οδηγό την Κωνσταντίνα Μεντέ, ενώ επίσης ομαδική εργασία αποτελούν τα σκηνικά, ο φωτισμό και ο ήχος. Σύμφωνα με την υπόθεση του έργου , η  Άννα και ο Μάνος είναι παντρεμένοι εδώ και είκοσι χρόνια. Ο Μάνος αγαπάει βέβαια τη γυναίκα του, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να ξεσκάει κάπου κάπου στα καμπαρέ, παρέα με τον φίλο του και τη χαριτωμένη χορεύτρια Μπίλλυ. Η Μπίλλυ είναι επίσης πελάτισσα του φίλου του Γιώργου, που είναι γιατρός. Ο τελευταίος αγαπάει μεν τη γυναίκα του Γιούλη αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να γλυκοκοιτάζει τη Μπίλλυ. Κάποια μέρα, όμως, η Άννα επαναστατεί και παριστάνοντας την τρελή –δηλώνει πως είναι αποφασισμένη να πληρώσει τον άνδρα της με το ίδιο νόμισμα–, κατορθώνει να τρομάξει για τα καλά τους δύο γυναικοθήρες κι έτσι να τους συνετίσει. Θα ακολουθήσουν πολλά ευτράπελα επί σκηνής στην εξέλιξη της υπόθεσης, σε μια παράσταση που μας υπόσχεται πολύ γέλιο.

Παίζουν με σειρά εμφάνισης:

Βασίλης Κάλας (Μάνος)
Δήμητρα Κάβουρα (Άννα)
Μαρία Παυλίδου (Βάσω)
Μαρία Βολοσυράκη (Γιούλη)
Βασίλης Γεωργιόπουλος (Γιώργος)
Μελπομένη Δημητροπούλου (Μπίλυ)
Σωτήρης Κάλας (Γιάννης)

Τιμή Εισιτηρίου 3 Ευρώ. (Είσοδος ελεύθερη για παιδιά έως 6 ετών).

Για κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο 6983 503022 Γιώργος Φράγκος, πρόεδρος του Συλλόγου.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος