FOLLOW US: facebook twitter

Η παράσταση «Τρίπλες και τριπλέτες» στον Πύργο

Ημερομηνία: 24-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Η παράσταση «Τρίπλες και τριπλέτες», μια παραγωγή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση, παρουσιάζεται δωρεάν σε γήπεδα μπάσκετ και κλειστά γυμναστήρια δήμων και σχολείων όλης της Αττικής και της περιφέρειας. Τη Δευτέρα 05, την Τρίτη 06 και την Τετάρτη 07 Φεβρουαρίου 2018 η παράσταση Τρίπλες & Τριπλέτες παρουσιάζεται στον Πύργο Ηλείας.

Η παράσταση της χορογράφου Μέντης Μέγα μυεί τους εφήβους αλλά και ενήλικες, με τρόπο πρωτότυπο και ανατρεπτικό, στα μεγάλα ερωτήματα της τέχνης, φέρνοντάς την «αντιμέτωπη» με το συναρπαστικό κόσμο του αθλητισμού. Το Τρίπλες και τριπλέτες αξιοποιεί τη συνθήκη των δημοφιλών reality shows επιβίωσης και επίδειξης ταλέντων, για να την ανατρέψει ολοκληρωτικά και πολύ χιουμοριστικά. Ξεχάστε τους νικητές και τους ηττημένους, τον οπαδισμό και την εμπορευματοποίηση της δεξιότητας, τα στερεότυπα ομορφιάς και σωματικής ευεξίας. Στην τέχνη, τα πράγματα δεν είναι έτσι. Εδώ, αντί για τα καλάθια, άλλα πράγματα μετρούν. Ή, όπως έλεγε ένα γκράφιτι, «η ποίηση είναι ένα extreme σπορ».

Χορογραφία & Δραματουργία: Μέντη Μέγα

Σύνθεση μουσικής (σε συνεργασία με τους ερμηνευτές): Χρύσανθος Χριστοδούλου Βοηθός χορογράφου: Αντώνης Στρούζας

Ενδυματολόγος & Επιμέλεια αντικειμένων: Μαργαρίτα Χατζηιωάννου

Ερμηνεύουν οι: Νάντη Γώγουλου, Αλέξανδρος Λασκαράτος, Αλίν Μπατανιάν, Αριάδνη Παπαπαναγιώτου, Χριστίνα Ράινχαρτ, Περικλής Σκορδίλης, Αντώνης Στρούζας, Στέλιος Χατζηκαλέας, Βιβή Χριστοδουλοπούλου

Οργάνωση – Εκτέλεση Παραγωγής: Delta Pi

Παραγωγή: Στέγη Ιδρύματος Ωνάση

Πληροφορίες Στέγη Ιδρύματος Ωνάση Συγγρού 107 Πληροφορίες: 210 900 5 800 Νοέμβριος 2017 – Μάιος 2018

Κόστος συμμετοχής: Δωρεάν

Πρόγραμμα παραστάσεων Πύργου Ηλείας:

Δευτέρα 05 Φεβρουαρίου 19:00 | Κλειστό Γυμναστήριο 2ου Γυμνασίου & 2ου ΓΕΛ Πύργου (ανοιχτή στο ευρύ κοινό)

Τρίτη 06 Φεβρουαρίου 11:00 | Κλειστό Γυμναστήριο 2ου Γυμνασίου & 2ου ΓΕΛ Πύργου (κλειστή για μαθητές γυμνασίων/λυκείων του Πύργου)

Τρίτη 06 Φεβρουαρίου 19:00 | Κλειστό Γυμναστήριο 2ου Γυμνασίου & 2ου ΓΕΛ Πύργου (ανοιχτή στο ευρύ κοινό και εφήβους)

Τετάρτη 07 Φεβρουαρίου 10:00 | Κλειστό Γυμναστήριο 2ου Γυμνασίου & 2ου ΓΕΛ Πύργου (κλειστή για μαθητές γυμνασίων/λυκείων του Πύργου).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος