FOLLOW US: facebook twitter

Η μεγάλη γιορτή του προσκοπισμού

Ημερομηνία: 17-08-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

proskopoi

Στις 23 Αυγούστου στις κατασκηνώσεις Σκαφιδιάς η εκδήλωση της Ένωσης παλαιών προσκόπων της Ηλείας

Η επίσκεψη και συμμετοχή στις εκδηλώσεις της κατασκήνωσης των Προσκόπων στη Σκαφιδιά της Ένωσης Παλιών Προσκόπων Ηλείας, έχει γίνει πλέον θεσμός. Έτσι και φέτος, την ερχόμενη Τρίτη 23 Αυγούστου, ορίστηκε το νέο ραντεβού των προσκόπων, στις 8 το βράδυ  στον Κατασκηνωτικό χώρο της Σκαφιδιάς (εγκαταστάσεις Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας).

 Προσκαλούνται να συμμετάσχουν στην εξαιρετική Προσκοπική βραδιά όχι μόνο, τα μέλη της Ένωσης, αλλά και όσοι επιθυμούν να αναπολήσουν τις αξέχαστες στιγμές της νεότητας τους  μέσα από τις ζωηρές αναμνήσεις και τις διαχρονικές αξίες του Προσκοπισμού, καθώς και φιλοπρόσκοποι  και .όπως έχει καθιερωθεί πλέον, προσωπικότητες της Ηλείας.

Επίσης αντιπρόσωποι από την Κεντρική Επιτροπή Παλαιών Προσκόπων Ελλάδας, Ενώσεων Παλαιών από όλη την Πελοπόννησο,ανώτερα στελέχη κλπ.

Η Ομάδα Συντονισμού των Παλαιών Προσκόπων και το επιτελείο της Κατασκήνωσης των Προσκόπων του Πύργου, έχουν προετοιμάσει μια ξεχωριστή βραδιά. Μετά την καθιερωμένη Προσκοπική πυρά, την παραδοσιακή συνεστίαση, παλαιών και νέων, οι μουσικοί τους με επικεφαλής το μέλος των Παλαιών κ.Παναγ.Καλαμπρέζο, θα παρουσιάσουν ένα ποικίλο πρόγραμμα, με προσκοπικά και  πολλά άλλα τραγούδια
Δηλώσεις συμμετοχής στον Αρχηγό της Ομάδας Συντονισμού κ.Κώστα Τριανταφυλλόπουλο,στους Υπαρχηγούς κ.κ.Ανδρ.Γιατρά και Στάθη Κυριακόπουλο και στα μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος