FOLLOW US: facebook twitter

Η κοπή πίτας του Αιόλου Πύργου

Ημερομηνία: 31-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μια εξαιρετική εκδήλωση διοργάνωσε το Σάββατο η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Α.Σ. Αίολος Πύργου με την ευκαιρία κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Σε συνδυασμό με τον εξαιρετικό καιρό περισσότερα από 180 μέλη τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και διασκέδασαν.

Η προγραμματισμένη ώρα έναρξης ήταν στις 10:00 και από νωρίς οι μικροί ποδοσφαιριστές, τόσο από την Ακαδημία του συλλόγου στον Πύργο όσο και από την Ακαδημία της ευρύτερης περιοχής της Αρχαίας Ολυμπίας, γέμισαν τους χώρους του Αθλητικού Κέντρου ‘’Sports Center’’.

Η αρχή έγινε με την ομιλία των προπονητών με τις καθιερωμένες ευχές και στη συνέχεια έγινε η κοπή της πίτας με τους 2 τυχερούς να κερδίζουν αθλητικό υλικό προσφορά της ακαδημίας.

Η συνέχεια περιλάμβανε παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους. Την αρχή έκαναν τα τμήματα Bambini και Mini, όπου καταχειροκροτήθηκαν. Στη συνέχεια ξεκίνησε το τουρνουά 3vs3 για τα τμήματα Pro junior και Junior όπου οι μάχες ήταν μεγάλες μέχρι τη λήξη του, ενώ συγχρόνως, όσοι δεν αγωνίζονταν, συμμετείχαν και στο διαγωνισμό ευστοχίας…

Για το τέλος τη σκυτάλη πήραν τα τμήματα Προπαίδων και η ομάδα Β’ Κατηγορίας, όπου αγωνίστηκαν εναλλάξ εναντίον της ομάδας των  προπονητών τους και των γονέων τους, σε παιχνίδια που θα μείνουν αξέχαστα…

Όλα αυτά υπό τη δυνατή μουσική που επιμελούνταν ο γνωστός DJ Πέτρος Μπεβούδας, σε ένα πάρτι που κράτησε μέχρι αργά το μεσημέρι.

Οι ευχές για υγεία και χαρά έκλεισαν την εκδήλωση του Αιόλου Πύργου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος