FOLLOW US: facebook twitter

Η κοπή πίτας της ΑΟΛΑΠ

Ημερομηνία: 30-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής η κοπή πίτας της ΑΟΛΑΠ στο «Corte Cafe Bar», στην κεντρική πλατεία του Πύργου, με τον πρόεδρο Μιχάλη Αποστολόπουλο να εύχεται μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες. Ο ισχυρός άνδρας της Λέσχης του Πύργου στάθηκε στις επιτυχίες του 2017 και κυρίως στην επιτυχημένη διοργάνωση του 38ου Ολυμπιακού Ράλι  και του 26ου Ράλι Σπριντ Αμαλιάδας και φυσικά στις μεγάλες επιτυχίες των αθλητών της ΑΟΛΑΠ στα πανελλήνια πρωταθλήματα.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στις μεγάλες διοργανώσεις που έρχονται το 2018, όπως το 39ο Ολυμπιακό Ράλι που θα γίνει στις 14-15 Απριλίου, αλλά και το 27ο  Ράλι Σπριντ Αμαλιάδας που θα γίνει στις 29-30 Σεπτεμβρίου.

Στην κοπή της πίτας, παραβρέθηκε σύσσωμο το Δ.Σ. της ΑΟΛΑΠ και οι αθλητές της, ενώ παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Πύργου κα Ανδριάνα Αγγελακοπούλου και κ. Λάκης Αθανασόπουλος, ο πρ. δήμαρχος Ζαχάρως κ. Πανταζής Χρονόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Ηλίας κ. Κώστας Νικολούτσος, ο βοηθός Περιφερειάρχη κ. Δημήτρης Κωσταριάς, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δήμου Πύργου κ. Τάκης Αντωνακόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Πύργου κ. Γιάννης Αργυρόπουλος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος