FOLLOW US: facebook twitter

Η καρδιά του Κάμπου χτύπησε στο Στρούσι!: Με μεγάλη επιτυχία οι διήμερες εκδηλώσεις παράδοσης και πολιτισμού από τον Σύλλογο «Ο Περικλής»

Ημερομηνία: 10-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

Στο Στρούσι χτύπησε για ένα διήμερο η καρδιά του κάμπου, καθώς πλήθος κόσμου από όλο το δήμο Ανδραβίδας- Κυλλήνης, παρευρέθηκε στις διήμερες εκδηλώσεις που διοργάνωσε 6 και 7 Ιουλίου, προς τιμήν της Πολιούχου του Στρουσίου Αγίας Κυριακής, ο Μορφωτικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Στρουσίου «Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ» με την υποστήριξη της ΠΕ Ηλείας και του δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν παραδοσιακά με τον μεγάλο Εσπερινό μετ’ αρτοκλασίας στον κατάμεστο  Ι. Ναό της Αγίας Κυριακής και την περιφορά της Εικόνας και συνεχίστηκαν στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου με ένα μεγάλο οδοιπορικό στην Ελληνική παράδοση. Ένα πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με χορούς από όλη την Ελλάδα και την συμμετοχή των συλλόγων ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ,  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ και ΠΕΔΙΝΗΣ ΗΛΕΙΑΣ «Η ΕΣΤΙΑ» και ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΡΟΥΣΙΟΥ. Μια μεγάλη γιορτή που κρατά ζωντανή την παράδοσή μας. Η συνέχεια δόθηκε το Σάββατο το βράδυ, με το μεγάλο γλέντι του Συλλόγου, όπου ο κόσμος που κατέκλυσε τον χώρο των εκδηλώσεων, διασκέδασε με τον λαϊκό τραγουδιστή Βασίλη Τερλέγκα. Γλέντι και χορός μέχρι το πρωί!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος