FOLLOW US: facebook twitter

Η καθαριότητα στηρίζεται στους συμβασιούχους…

Ημερομηνία: 27-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Καζάνι που βράζει είναι εδώ και μέρες, η υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Πύργου με τους συμβασιούχους να βρίσκονται στα «κάγκελα» μετά την απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου που έκρινε αντισυνταγματική την παράταση των συμβάσεων τους και κατά συνέπεια τους «οδηγεί» στην απόλυση.

Η χθεσινή απόφαση τους, να προχωρήσουν στην κατάληψη του αμαξοστασίου του Δήμου, βάζοντας «φρένο» στην κίνηση των απορριμματοφόρων, χαρακτηρίστηκε «μονόδρομος» από τους ίδιους καθώς είναι σχεδόν βέβαιο, ότι τα εντάλματα πληρωμής τους, για υπηρεσίες που παρείχαν στη διάρκεια του Ιουνίου, δεν θα εγκριθούν ενώ και η επιστροφή τους στην ανεργία είναι προδιαγεγραμμένη.

Και για όσους σπεύσουν να πουν ότι για ακόμα μια φορά, μερίδα διαμαρτυρόμενων εργαζομένων κρατά σε ομηρία τις πόλεις που απειλούνται εν μέσω καύσωνα να ζήσουν με σκουπίδια στους δρόμους, τους ενημερώνω ότι, χωρίς τους συμβασιούχους, αν δε δοθεί άμεσα λύση, η επιστροφή του εφιάλτη είναι αναπόφευκτη! Και αυτό γιατί, αποτελούν την πλειοψηφία στις υπηρεσίες καθαριότητας, καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και οι μόνιμοι εργαζόμενοι δεν επαρκούν για να φέρουν εις πέρας το δύσκολο έργο της αποκομιδής…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος