FOLLOW US: facebook twitter

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη στο Κάστρο Χλεμούτσι την Δευτέρα το βράδυ στο πλαίσιο του 7ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Ημερομηνία: 03-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

Αύριο Σάββατο «Μεσαιωνικές νύχτες Κάστρου» του Γ. Βούκανου

Με την εξαιρετική παράσταση “Μεσαιωνικές Νυχτες Κάστρου – Το Μυστικό Τραγούδι του Κάστρου” σε σκηνοθεσία και μουσική Γιώργου Βούκανου’ που έχει κλέψει τις εντυπώσεις και που θα παιχτεί για 3η φορά στο Κάστρο Χλεμούτσι με ελεύθερη είσοδο για το κοινό 19.30 εως 22.30.  , συνεχίζεται το Σάββατο 4 Αυγούστου, το Διεθνές Φεστιβάλ δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης.

Η συνέχεια των εκδηλώσεων θα δοθεί την Δευτέρα 6 Αυγούστου, με την συναυλία της δημοφιλούς τραγουδίστριας Ελεονώρας Ζουγανέλη, στο Κάστο Χλεμούτσι με τίτλο «ΝΥΧΤΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ».

Η αισθαντική τραγουδίστρια θα δώσει μια υπέροχη συναυλία, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας, γεμάτη με όλα όσα θέλουμε από την Ελεωνόρα. Ένταση, πάθος, τραγούδι, χαμόγελο, συναισθηματική φόρτιση και εκτόνωση και πολλά ακόμα από μια φωνή που καθηλώνει και μια σκηνική δυναμική παρουσία και προσωπικότητα που εντυπωσιάζει!

Θα ακουστούν όλα αυτά που θέλουμε κάθε φορά από την Ελεωνόρα και πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές από την ελληνική δισκογραφία, πειραγμένα από την Ελεωνόρα και τους συνεργάτες της σε ένα πρόγραμμα που φτιάχτηκε για να τραγουδιέται, να διασκεδάζεται, να φέρνει κοντά τις παρέες. Τα τραγούδια της Ελεωνόρας που έχουμε αγαπήσει, άλλα που πάντα ήθελε να δοκιμάσει με τη φωνή της και βέβαια τα λαϊκά της παρέας που πάντα θα αγαπιούνται και θα τραγουδιούνται.

Είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο σημαντικές φωνές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής. Είναι η φωνή συνδέεται αναπόσπαστα με κάθε μας συναίσθημα, με στιγμές μας γεμάτες χαρά, αλλά και λύπη, αγάπη, πάθος και έρωτα. Είναι η φωνή που μας αντιπροσωπεύει, που μιλάει για εμάς, που λέει αυτά που θέλουμε να πούμε!

Υπεύθυνος για τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών είναι ο Δημήτρης Μπαρμπαγάλας. Μαζί της επί σκηνής σε αυτές τις εμφανίσεις, οι εξαιρετικοί συνεργάτες μουσικοί: Bαχάν Γκαλστιάν – κλαρίνο, φλογέρα, ντουντούκ και ζουρνάς,

Μιχάλης Καπηλίδης – Ντραμς,

Δημήτρης Μπαρμπαγάλας – ακουστική και ηλεκτρική Κιθάρα,

Γιάννης Οικονομίδης – Τρομπέτα, πιάνο,

Νίκος Πασσαλίδης – Μπουζούκι, λαούτο, μαντολίνο, ακουστική κιθάρα,

Βασίλης Νησόπουλος – Μπάσο και

Ντίνος Χατζηιορδάνου – Ακορντεόν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος