FOLLOW US: facebook twitter

Η Εθνική ποδοσφαίρου του 2004 σε φιλανθρωπικό αγώνα στις 28 Μαΐου στον Πύργο

Ημερομηνία: 03-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

Συνέντευξη χθες από Γ. Λιατσή, Μ. Μπαλαούρα και εκπροσώπους Folli Follie

Αγώνας ποδοσφαίρου με ομάδα ποδοσφαιριστών της Εθνικής του 2004 αλλά και Ηλείων για φιλανθρωπικό σκοπό θα πραγματοποιηθεί του Αγίου Πνεύματος, στις 28 Μαΐου δηλαδή, στο Δημοτικό Γήπεδο Πύργου. Αυτό ανακοίνωσαν χθες, ο Δήμαρχος Γαβρίλης Λιατσής, ο βουλευτής Μάκης Μπαλαούρας αλλά και εκπρόσωποι της εταιρείας Folli Follie που στηρίζουν την εκδήλωση.

«Με πρωτοβουλία του κ. Μπαλαούρα και τη στήριξη της μεγάλης εταιρείας Folli Follie εκπρόσωποι της οποίας είναι μαζί μας, οι κ.κ. Νίκος Σάκκος και Μάρκος Λαγός, αλλά και φιλοπρόοδοι συμπολίτες μας που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο με κορμό των Πανηλειακό, συμπράττουν όλοι μαζί στις 28 Μαΐου, στις 8 το βράδυ με επίλεκτους ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας του 2004 για φιλανθρωπικό σκοπό» τόνισε ο κ. Λιατσής και πρόσθεσε ότι λεπτομέρειες θα δοθούν τις επόμενες ημέρες από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές.

«Έχω τη χαρά και ένα έντονο συναίσθημα για αυτή την πρωτοβουλία που πήραμε να πραγματοποιηθεί ένας φιλανθρωπικός αγώνας με πυρήνα την ομάδα του 2004 που πήρε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Εθνικής και με επίλεκτους ποδοσφαιριστές από το Νομό και με πυρήνα την ομάδα του Πανηλειακού» ανέφερε ο κ.  Μπαλαούρας σημειώνοντας ότι ο σκοπός είναι φιλανθρωπικός και αποτελεί σημαντικό γεγονός.

Αναφέρθηκε ακόμα στην τύχη που είχε να γνωρίσει εκπροσώπους της Folli Follie, μιας εταιρείας κολοσσού με αποκλειστική έδρα την Ελλάδα που θα στηρίξει την εκδήλωση αλλά και θα τροφοδοτήσει με ιατρικό υλικό τα Νοσοκομεία Πύργου και Αμαλιάδας. «Όπως ξέρετε τα οικονομικά προβλήματα της χώρας δεν επιτρέπουν ακόμα να εξοπλιστούν νοσοκομεία όπως πρέπει. Ο κόσμος της Ηλείας πιστεύω ότι θα δεχτεί αυτές τις πρωτοβουλίες γιατί βοηθούν και τον κόσμο και την εικόνα του νομού μας στην Ελλάδα».

Οι εκπρόσωποι της Folli Follie Group κ.κ. Σάκκος και Λαγός, ευχαρίστησαν το Δήμαρχο και τον κ. Μπαλαούρα για την θερμή υποδοχή τονίζοντας ότι είναι ανοιχτοί σε προτάσεις για τη στήριξη της Ηλείας και θα είναι δίπλα στις ανάγκες του νομού.

«Η Folli Follie στα πλαίσια της βοήθειας που δίνει προς τους συνανθρώπους μας τα τελευταία χρόνια με αθλητές και συγκεκριμένα ποδοσφαιριστές και τα παιδιά του 2004 διοργανώνει παιχνίδια πάντα για φιλανθρωπικό σκοπό. Ακούγοντας λοιπόν το δήμαρχο και τον βουλευτή, αλλά και τον Γιώργο Καραγκούνη που είναι από τον τόπο σας με τον οποίο συνεργαζόμαστε 20 χρόνια αλλά και παιδιά που έχουν παίξει στο νομό, η πρόταση τους έγινε αμέσως αποδεκτή για το παιχνίδι….  Καραγκούνης, Τζορτζεβιτς, Γιαννακόπουλο θα ενημερώσουν λεπτομέρειες. Θα κάνουμε αυτό που πρέπει και ελπίζουμε ο κόσμος και οι φορείς να βοηθήσουν».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος