FOLLOW US: facebook twitter

Η γιορτή του Πανωλενειακού και του Συλλ. Γονέων Δημοτικού Σχολείου Καράτουλα-Μαγούλαςά

Ημερομηνία: 05-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σε ένα χώρο που πλημμύρισε από παιδικές και εφηβικές φωνές κάτω από το προστατευτικό βλέμμα γονέων και φίλων, πραγματοποιήθηκε και φέτος η κοινή εκδήλωση των δύο συλλόγων που τείνει να γίνει θεσμός.

Το τμήμα υποδομών μπάσκετ του Α.Ο. Πανωλενειακού και τα τμήματα μοντέρνου χορού του συλλόγου γονέων δημοτικού σχολείου Καράτουλα-Μαγούλας έπαιξαν , χόρεψαν και έδειξαν δείγματα της ‘’δουλειάς’’ που γίνεται από τους δύο δασκάλους ,από τη κυρία Πέγκυ Παπανδρεοπούλου και τον κύριο Γιώργο Λεβεντούρη και διασκέδασαν τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση.

Στον προθάλαμο του κλειστού γυμναστηρίου ο Σύλλογος γονέων διοργάνωσε χριστουγεννιάτικο παζάρι που σαν σκοπό είχε την ενίσχυση των στόχων του συλλόγου. Μετά το τέλος της εκδήλωσης υπήρξε πλούσιος μπουφές από φαγητά και γλυκά που προσφέρθηκε δωρεάν σε όλους.

Η ωραία αυτή εκδήλωση κατέδειξε για άλλη μια φορά το πόσο σημαντικό είναι η λειτουργία των αθλητικών χώρων και ότι όπου υπάρχει ενδιαφέρον και διάθεση για προσφορά , μόνο όμορφα και δημιουργικά αποτελέσματα έχουν αυτές οι προσπάθειες.

Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε αυτούς που στηρίζουν οικονομικά αυτό το εγχείρημα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος