FOLLOW US: facebook twitter

Ημερίδα στον Πύργο από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης: «Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία-Προκλήσεις και προοπτικές για το μέλλον»

Ημερομηνία: 18-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα, Υγεία

Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης στο πλαίσιο των δράσεων του 1ου έτους της Ευρωπαϊκής Εκστρατείας «ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΣ ΧΩΡΟΙ  ΕΡΓΑΣΙΑΣ» 2018-2019 με θέμα – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΩΝ ΟΥΣΙΩΝ και της Εθνικής Στρατηγικής για την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία 2016-2020, διοργανώνει στον Πύργο εκδήλωση με θέμα «Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία – Προκλήσεις και προοπτικές για το μέλλον».

Η εκδήλωση θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου, στο συνεδριακό κέντρο της ΠΕ Ηλείας, στις 6 το απόγευμα. Την εκδήλωση θα ανοίξει ο προϊστάμενος της Δ/νσης Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία από το Υπουργείο Εργασίας και ακολουθεί χαιρετισμός του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Γ. Γεωργιόπουλου. Τα θέματα που θα αναπτύξουν οι ομιλητές μεταξυ άλλων αναφέρονται στα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Υγείας 2018-2019, στην δράση της επιθεώρησης Ασφάλειας και υγείας στην Εργασία στην Ηλεία, στην ασφαλή χρήση των φυτοπροστατευτικών προϊόντων, στην αντιμετώπιση του κινδύνου από καρκινογόνες ουσίες στο χώρο εργασίας κλπ.

Πριν από το κλείσιμο της ημερίδας, θα γίνει διαλογική συζήτηση επί των θεμάτων που θα αναπτυχθούν και θα ακολουθήσει συζήτηση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος