FOLLOW US: facebook twitter

Ημερίδα στη Βάρδα για την ελονοσία από το Κέντρο Κοινότητας και το Κέντρο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Ημερομηνία: 12-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

Το Κέντρο Κοινότητας και το Κέντρο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης πραγματοποίησε πριν λίγες μέρες,  ενημερωτική ημερίδα με θέμα “ΕΛΟΝΟΣΙΑ: ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ”, στην αίθουσα του πρώην Δημαρχείου Βάρδας.

Οι ομιλητές: κα. Συμεωνίδου Σοφία, Ιατρός Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, κα. Περβανίδου Δανάη, Ιατρός ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. και ο κος. Πέρρος Νικόλαος, Γεωπόνος, Υπεύθυνος Περιφερειακού Έργου Καταπολέμησης Κουνουπιών  που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους αναφέρθηκαν, αναλυτικά και εμπεριστατωμένα, μεταξύ άλλων, στη νόσο Ελονοσία, στα μέτρα ατομικής προστασίας από τα κουνούπια και την καταπολέμησής τους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος και υπεύθυνος για το Κεντρο Κοινότητας Ανδρέας Μίγκος και ο Αντιδημαρχος Ανδρέας Χαμουζάς, οι οποιοι έκαναν παρεμβάσεις εξηγώντας τους σκοπούς της δράσης και ευαισθητοποιώντας το σύνολο των παρευρισκομένων.

Βασικοί υποστηρικτές της εκδήλωσης ήταν το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. τόσο με την παρουσία του στο πρόσωπο της κας. Περβανίδου, όσο και με την χορήγηση έντυπου υλικού για την ελονοσία αλλά και η εταιρεία “ΟΙΚΟΑΝΑΠΤΥΞΗ” με τους ψεκασμούς που πραγματοποιεί για λογαριασμό του Δημου και της περιφέρειας στην ευρύτερη περιοχή με σκοπό την αποφυγή νέων κρουσμάτων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος