FOLLOW US: facebook twitter

Ημερίδα παρουσίασης του Κέντρου Κοινότητας τη Δευτέρα στην Αρχαία Ολυμπία

Ημερομηνία: 15-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Εναρκτήρια ημερίδα παρουσίασης του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας θα  πραγματοποιηθεί  στην αίθουσα εκδηλώσεων του δήμου την Δευτέρα 18 Ιουνίου και ώρα 19.30 ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και ομιλία από το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Πύργου με θέμα την «Έμφυλη Βία».

Τα Κέντρα Κοινότητας είναι Δομές που σχεδιάστηκαν στο ΕΣΠΑ 2014-2020, λειτουργούν στους Δήμους και παρέχουν ένα ευρύ φάσμα ποιοτικών υπηρεσιών  στους κατοίκους τους, με στόχο την καταπολέμηση της φτώχειας, του κοινωνικού αποκλεισμού και κάθε μορφής διακρίσεων, την υποστήριξη προώθησης στην απασχόληση και την κοινωνική ένταξη ευάλωτων κυρίως ατόμων μέσω ενεργειών βελτίωσης του βιοτικού επιπέδου. Αποτελούν τα Τοπικά σημεία αναφοράς για υποδοχή, εξυπηρέτηση και διασύνδεση πολιτών με υπηρεσίες και προγράμματα κοινωνικής προστασίας.

Όπως τόνισε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ Πέτρος Γιαννακόπουλος «αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα του έργου που καλούνται να επιτελέσουν τα Κέντρα Κοινότητας και την ανάγκη ενημέρωσης και υποστήριξης για τα θέματα αρμοδιοτήτων τους, διοργανώνουμε την Ημερίδα για να παρουσιάσουμε και να ενημερώσουμε του πολίτες για την  λειτουργία των Κέντρων Κοινότητας. Επίσης σε συνεργασία με το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Πύργου θα πραγματοποιηθεί ομιλία με ένα επίκαιρο θέμα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δήμο Πύργου και ιδιαιτέρως την αρμόδια αντιδήμαρχο κ Ανδριάννα  Αγγελακοπούλου για την συνεργασία που έχουμε και την αποδοχή της πρόσκλησης που απευθύναμε για συμμετοχή στην ημερίδα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος