FOLLOW US: facebook twitter

Ημερίδα Αισθητικής Οδοντιατρικής

Ημερομηνία: 19-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

imerida-aisthitikis-odontiatrikis-1

Το Σάββατο από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Ηλείας

Στο αμφιθέατρο της Π.Ε. Ηλείας στον Πύργο

Ημερίδα Αισθητικής Οδοντιατρικής, θα πραγματοποιήσει ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Ηλείας, το Σάββατο, μετά τις 9 το πρωί, στο αμφιθέατρο της Π.Ε. Ηλείας (πρώην Νομαρχία) στον Πύργο. Μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών, θα γίνει και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου στην οποία θα κληρωθούν και τρία δώρα. Επίσημος χορηγός της ημερίδας είναι η εταιρία «Οδοντιατρικά είδη Μαυραειδόπουλος».

Το πρώτο μέρας της ημερίδας αφορά την «Διαχείριση του αισθητικού χαμόγελου» και θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί με την ομιλία της κ. Χαρίκλειας Παξιμαδά, Επικ. Καθηγήτριας της Οδοντιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ με θέμα «Από τη σκοπιά της Οδοντικής Χειρουργικής» και αμέσως μετά ο Επιστημονικός Συνεργάτης της Οδοντιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ Κοσμίν Σάβα, θα αναλύσει το θέμα από «τη σκοπιά της Προσθετικής.

Το δεύτερο μέρος αφορά τη «Διαχείριση της περιστοματικής περιοχής. Ο Γεράσιμος Δουβίτσας, Αν. Καθηγητής ΕΚΠΑ θα μιλήσει με θέμα «Διαχείριση των μαλακών μορίων της περιστοματικής περιοχής και η χρήση του υαλουρικού οξέος» ενώ θα ακολουθήσει πρακτική επίδειξη α) Διαστρωματική τεχνική τοποθέτησης Σύνθετων Ρητινών και β) Παρασκευή δοντιού για τοποθέτηση στεφάνης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος