FOLLOW US: facebook twitter

Ημέρα γιορτής σήμερα στον Πύργο: 2η Λευκή Νύχτα με Ασλανίδου, Stavento και πολλές παράλληλες εκδηλώσεις

Ημερομηνία: 19-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Νέα, Πολιτισμός

Η 2η Λευκή Νύχτα στον Πύργο είναι γεγονός! Σήμερα από τις 8 το βράδυ μέχρι και τις 5 τα ξημερώματα, η αγορά φορά τα γιορτινά της και «μεταμορφώνεται» και το κέντρο της πόλης, πλημμυρίζει χρώματα και μελωδίες. Με εκπτώσεις που αγγίζουν το 70%, προσφορές κάτω του κόστους και πολλές παράλληλες εκδηλώσεις με αποκορύφωμα δυο μεγάλες συναυλίες με πλήρες πρόγραμμα συνολικής διάρκειας πέντε ωρών! Η Μελίνα Ασλανίδου, οι Stavento και οι Emigre θα εμφανιστούν το βράδυ στη κεντρική πλατεία Πύργου (η εξέδρα έχει ήδη στηθεί ανάμεσα στο Λάτσειο και την Τράπεζα της Ελλάδος) με στόχο να προσφέρουν μια υπέροχη μουσικά βραδιά σε όλους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου, στη διάρκεια συνέντευξης τύπου χθες το μεσημέρι, απεύθυνε κάλεσμα σε όλους τους Ηλείους αλλά και σε κατοίκους όμορων Νομών, να δώσουν δυναμικά το «παρών», όπως και πέρυσι, υποσχόμενοι μια μαγευτική νύχτα γεμάτη εκπλήξεις.

Παράλληλα όμως, ευχαρίστησαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την αμέριστη βοήθεια που έχουν προσφέρει στο Σύλλογο και φυσικά την προβολή της 2ης Λευκής Νύχτας, το Δήμο Πύργου και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για τη συνδιοργάνωση, την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, τα μουσικά συγκροτήματα που συμμετέχουν και όλους όσους εργάστηκαν για την νύχτα αυτή.

«Καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει στον Πύργο, απ’ όλα τα μέρη της Πελοποννήσου, όπως ήρθαν και πέρυσι» είπε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κώστας Πετρόπουλος . «Η 2η Λευκή Νύχτα, είναι μια γιορτή που κάνει ο Εμπορικός Σύλλογος για να ευχαριστήσει το καταναλωτικό κοινό που στηρίζει τα καταστήματα της πόλης όλο το χρόνο. Θα έχουμε εκπτώσεις έως 70%, προσφορές κάτω του κόστους, εκδηλώσεις σε όλο το κέντρο ξέχωρα από τις κεντρικές συναυλίες, πέντε μουσικά συγκροτήματα, τρία χορευτικά, παράσταση Καραγκιόζη στην πλατεία ΟΤΕ, παραστάσεις κλόουν για παιδιά. Καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει να γιορτάσουμε όλοι μαζί!».

Συμπληρωματικά ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Κώστας Αθανασόπουλος,  εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το βράδυ του Σαββάτου η πόλη θα βουλιάξει και πως «οι καλοθελητές θα διαψευστούν». «Ευχαριστούμε όσους εμπόρους- επαγγελματίες βοήθησαν και στήριξαν τη διοργάνωση αλλά και εκείνους που δεν βοήθησαν… Επίσης την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας για την υποστήριξη καθώς και φέτος θα κλείσει τις βασικές κεντρικές αρτηρίες των οδών Μανωλοπούλου, Πατρών, Γερμανού και Ερμού. Ευχαριστούμε όμως και τα παιδιά που θα παίξουν μουσική και όλους όσους εργάστηκαν για τη βραδιά αυτή. Δεν υπάρχει αντιδικία με κανέναν. Παλεύουμε για το καλό των εμπόρων και των καταναλωτών. Καλή επιτυχία λοιπόν να έχουμε!».

Τέλος ο γραμματέας του συλλόγου Νίκος Σκορδαλής, διευκρίνισε ότι θα πραγματοποιηθούν δυο κεντρικές ξεχωριστές συναυλίες με πλήρη πρόγραμμα συνολικής διάρκειας πέντε ωρών και πως «οι προσδοκίες μας από πέρυσι είναι μεγάλες αλλά εξίσου ενθαρρυντικά είναι και τα μηνύματα που λαμβάνουμε οπότε και ευελπιστούμε σε ανάλογη επιτυχία».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος